HeLLmiX rašė:
Galiu pasidalint savo patirtim kai pirkau x7. Tai apziurejus visus pigesnius ir vidutinius variantus svelniai tariant nebuvo i ka ziuret. Teko pirkti brangiausia, kuri iškarto buvau atmetes. Tai gavosi is tikro kad sedi ir vaziuoji, ir taip vaziavau visus metus, aisku tepalus keiciau ir kura pyliau, o daugiau buvo viskas sukeista, nes zmogus buvo nusipirkes sau(tiksliau jo sunus larvare jam is vokietijos) , bet tikrai sau, zmogus pensijinio amziaus, masina labai patiko, bet senyvam zmogui tikrai sunku i ja ilipt ir islipt(reikia galva palenkt, kad nekliutu i stakta) ir automobilis ler daug pazangus jam buvo. El sedynes, navi ir t. T. Per sunku suprasti ir naudotis. Daz zmogelis atidave dalis, kurias keite surinkes visas. Kadangi pats savo auto remontuoju tai tikrai mačiau ka man sake tas ir sukeista

mano atveju sumokejus daugiau gavau "ledine" auto. Be cia manau vienetai tokiu variantu. Niekas neparduoda geru auto, nebent priezastys yra kitokios, del ko auto atsikratoma

visiskai sutinku su Helmix, tai bene vienintelis atvejis. Parvarytos is uzsienio (jei nedauztos ir senesnes kaip 2-3metu) dazniausiai jau buna nuvarytos nes zmogus zinojo kad parduos ir nemate reikalo keisti. isimtis- projektas del idomumo. keisti viska per daug neskaiciuojant i tai ka nori. pamenu citroena pasidariau, pakeiciau beveik puse daliu profilaktiskai. galvojau dabar niekas nepirks net i minusa , nes rinkoj pilna pigesniu, bet atvaziavo zmogus pamate ir nupirko be derybu. dabar pardaviiau galines lempas, likusias po upgreido jago, zmogus paamte masina klausia atsargiai gal pardavinesit kai uzbaigsit upgreida

klause vairo, sako nutrintas ,nori pasikeist, sakau pas amen jis nera tobulas,padroztas, atvaziavao pamate sako beveik naujas. tai idomu kaip atrdoto tu xf dyzeliu su 150 000km vairai.. matyt dyzelinems greiciau devisi nei benzininiams.