Kaip jums iš šono situacija atrodo? Klausiu ne apie filtrus, ne apie priežiūrą automobilio klausiu apie diagnostiko darbą....
Trumpai papasakosiu, kaip buvo su ta diagnostika:
Paskambinu, sako atvažiuok, valandą daro diagnostiką, sėdžiu ant kėdutės nematau ką jis ten daro. Atspausdina lapus, su flomasteriu papaišo, paaiškina kokios klaidos, kol kas viskas gerai man net labai patiko, ir tada pareiškia, kad blogi purkštukai, pareiškia , kad jis kliento purkštųkų net naujų nedės, apie dėvėtus ar remontuotus net kalbos negali būti, nes jis tik su savo dalim garantuoja kokybę. Pasakė iškarto , kad toks remontas virš 1000 eurų. Sakau, tokiu atveju geriau aš automobilį parduosiu su defektu, nei jį taisysiu, jis aišku skiedžia apie naujom dalim sutaisytą automobilį etc, nu požiūrių skirtumas už tai smerkti negalima (per tą valandą kaip tik tokią knygą paskaičiau

) . Bet kaip, kokiu būdu, šitam diagnostikui praslydo pro ausis mano pasakojimas, kad automobilis visada vedasi gerai, ant laisvų dirba lygiai gražiai (pats netgi matė), jokio dūmo nemeta nei šaltas nei karštas nei su gazu nei be gazo? Kaip? Čia taip normalu? būčiau jam palikęs auto, būtų jis tikrinęs purkštukus, kas už tai sumokėtų, nes jie geri? O jei būtų iškarto užsakęs, jau turbūt važinėčiau su naujais purkštukais, o maniškiai sandėly ant lentynų lauktų kliento-neblogas biznis-ir klientas patenkintas ir uždarbis neblogas.... Ot būčiau kietas su kuro filtru už 1000 eurų a?

O filtrą tai galima ir geresnį įdėti, kai jau aišku, kad automobilio parduoti nereikia, kai dėjau , tai gi galvojau, kad reiks parduot, nes nematau prasmės tokios pinigų sumos kišti į auto, tuo labiau, kad gi žinau , kaip jis eksploatuiojamas. Tas jūsų puolimas ne laiku ir ne vietoje, būna skirtingų situacijų, todėl ir detalių visokių yra

Kuras pas mane tik iš degalinių, nedaug ten smėlio (tikrai smėlio) buvo po 4-erių metų:D
Kas dėl taupymo, tai visų pirma reikia turėti ką taupyti , o visų antra, tai yra ir daugiau būdų pinigam išleist ne tik automobilių dalim:D