Laimonas rašė:
BUTENT! Mano mintys kurias as destau ne vienam. As GERAI prisimenu, kai isejo pirmas Peugeot 607, tai buvo tiek PASIBAISEJUSIU, tipo ale kas per nesamone BAGAZINE IDUBUSI... Ir tikrai zinau dabar 3 zmones kurie taip sake ir patys vazineja ir dabar veliavas kelia su 607 uzrasais per meetus. Nes dizainas ju kalbomis DABAR be priekaistu...
MAn Peugeot 607 kai tik isejo priversdavo dar per 17 coliu MAG pusiau plokscia ekrana ziurint VARVINT seiles. Po 6 metu isigijau pirma toki, paskui antra 607, dar paskui trecia

Man P607 buvo gražus jau vien iš reklaminės nuotraukos, dar nemačius mašinos. Taip pat ir su P406, dar 1996 m. iš draugo parsinešiau pavartyti, tais laikais nepadoriai brangų Automobil Revue katalogą, o ten radau P406 nuotraukas, dizainas ŽIAURIAI patiko. Po trijų metų PSA pagamino maniškį P406, na žinoma prieš mane juo važinėjo pranacūzas

. Viskas čia subjektyvu, požiūriai gali keistis, o skonį formuoja esančios dizaino mados. Tačiau žmogaus amžius daro savo, naujovėms nebesi imlus, nors tai nereiškia, kad nebėra naujų gražių mašinų. P508 ir pirmas ir antras mano skoniui puikūs, Insignia pirma labai patinka, o dabartinė jau ne. Renault dauguma dabartinių modelių man limpa: Talisman, Megane, Clio po atnaujinimo puikus, netgi Scenic patinka. Tad kiekvienam savo, nors visgi sunku suprasti kaip kažkam patinka nauja Honda Civic ar Nissan Micra ir kitos pabaisos su sulankstytais šonais.