Paklodės, tai čia turbūt mano, jau įpratau dažnai šitą žodį girdėti. Galvojau, gal smagu būtų susipažinti su tikriausiai kokybiškai ir patikimai dirbančiais žmonėmis ir dalį tos duonos kažkam persiųsti. Šitos duonos taip lengvai neatimsi, turbūt nežinau nei vieno stipriai ir kokybiškai (nors ir gan brangiai) dirbančio žmogaus, kuriam trūktų darbo ir kuris nebūtų nuolat persikrovęs. Ką liudija ir pono Bivainio parašymas apie važiuoklių remontą pas tą patį patikimą žmogų, kuriam turbūt darbo irgi niekuomet netrūksta, jei sugeba klientus tiek metų išlaikyti. Dabar, kylant ekonominei situacijai mūsų šalyje, vis daugiau žmonių, kurie nori ir gali sumokėti daugiau už kokybiškai atliktus darbus ir geresnes dalis. Tai dažnai kaip tik būna interesas tais darbais pasidalinti su kitais, kad žmonės žinotų ir daugiau vietų, kur galėtų gauti kokybišką paslaugą, o ne už eilinę šaraškinų varkę susimokėt. Tada ir tiems žmonėms neatrodai eiliniu garažo murzium, su nagais, nukreiptais tik į save. Nuvažiuos pas kitą, kurį rekomendavai, tai ir pačiam mažiau perkrovos, ir žmogus greičiau gaus pageidaujamą paslaugą, ir kitąkart, geru atsiminęs, vėl paskambins. Su pasisakiusiais Laimonu ir ukw bendraujam, labai į naudą išeina bent jau man, tikiuosi kartais ir jiems.
Na o jums tuomet sėkmės darbuose
Pasistengsiu nebebūti įžuliu daugiau.
P.s. meistru prašyčiau manęs nevadinti. Esu savamokslis, taigi, diletantas