WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 15:29

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 8 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Spalvos kodo atitikimas
StandartinėParašytas: Lie 18 2005, 19:13 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Sekmadieni mano zalioji pasipuose dar vienu randu :(
Galvojau kad pastaciau palikdamas pakankama tarpa praeiti zmoniems - api 1.5 metro, bet kazkam matyt neuzteko. Rezultatas - raktu perbrauktas kapotas is nuo sparno iki sparno, bei kliuvo ir desiniam sparnui :eek: :bum:
Polirolis paslepiantis ibrezimus kai kuriose vietose pasirode bejegis :(
Kadangi jau nuo rudens vazineju ibrauktom kazkokios raudonos masinos durelem, tai pagalvojau, kad neblogai butu bent mazu teptuku parinktu dazu uzpeckioti nubrozdinimus ir nupoliruoti.

Uzejau i automobiliniu dazu parduotuve, ten pasiule sumaisyti 50g. dazu uz 13 Lt arba 100 uz 20.
Paziurejome kodus ir truputi pasimeciau.
Mano masinoje kodas pazymetas taip: "ERYcR", o kataloguose visi kodai trizenkliai t.y. atitinka tik "ERY"
Sakykite, ar ta galune cR reiskia kad cia metalic, ar kad atspalvis kitas?
Aisku toks plonas padazymas laikinas ir vistiek geriau nei baltas rezis, bet norisi kuo geriau pataikyt.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 01 2005, 23:22 
Nepasisekė ir man su tuo spalvos kodu. Maniškė "ksiuška" visa "nešpėtnai" apibraižaliota, tad nusprendžiau nusipirkti tokį mažą buteliuką tinkamų dažų ir per atostogas pasižaidalioti sodyboje. Ale nueinu į vieną autošmutkių skyrelį kažkurioje parduotuvėje, kuriame yra tokių daiktų, o pardavėjas pavartė kalną savo katalogų ir pasakė, kad toks spalvos kodas, kokį aš jam nurodžiau (dabar tiksliai neprisimenu saviškio), neegzistuoja.

Na, galvoju, gal prasti tie tavo katalogai. Nusprendžiau susirasti tą pačią prekę kitoje parduotuvėje. Ten ta pati istorija - tokio kodo kataloguose nėra. Pirmos raidės atitinka, o toliau - niekaip. Tada iš nevilties nusprendžiau pasirinkti spalvą pagal pardavėjo turėtą pluoštą spalvų palečių. Nusinešiau prie mašinos, apsižiūrėjau, kuri arčiausiai tiesos ir jau pagal tą paletę gavau dažų tiubiką. Deja, mano didžiam nusivylimui, sodyboje, kai jau atitinkamai pasiruošiau darbui (atsikimšau alaus buteliuką ir dažus :) ), paaiškėjo, kad nepanašus tas atspalvis į gimtąją "ksiuškos" spalvą nors pasikark. Taip ir važinėju apibraižytas. Ai, greičiui tai netrukdo, nusprendžiau. :?

O dabar gal kas nors galėtumėte paaiškinti, kaip naudotis tais poliroliais, kad nors mažesnius įbrėžimus paslėpčiau. Kokie jie būna? Bespalviai, parenkami pagal spalvą ar kaip? Niekada tuo neteko užsiimti, tai ir mano klausimas gali skambėti kvailai. Už tai iš karto nuolankiai atsiprašau. :oops:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 02 2005, 08:25 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Vat ir man taip. Parduotuvese citroenu spalvu kodai tik is triuju raidziu. o ant kebulo po ju dar eina maza c ir didele R

Tie poliroliai labai jau prastai padeda, na nebent bus tik kikiu sapeliu ibraukta net dazu nepazeidziant.
Buna poliroliai specialiai ibrezimams. Geriausia tai nueik i kokia auto dazu parduotuve. ten isaiskins.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 05 2005, 09:26 
mano ksiusos bagazines dangtis senai nublukes. kur rasti ta spalvos koda?

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 05 2005, 09:35 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

ksona rašė:
mano ksiusos bagazines dangtis senai nublukes. kur rasti ta spalvos koda?

atsidaryk kapotą, kairėje pusėje virš amortiko sferos yra ORGA (RP) numeris, o po juo spalvos kodas.

Manau kad tas cR reishkia "chrome", tipo perlamutras.... :? :?:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 07 2005, 18:11 
Tai nejau nieks nepabande pagal tas tris raidziu kodus nusipirkt dazu ir pabandyt, gal ten viskas tinka ir nereikia kreipt demesio i ta cR. Bet cia tik garsus pamastymai 8)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 07 2005, 22:34 
Dažai parenkami 2 paprastais būdais, be kodo. 1.) Nusisuki bako dangtelį, nuveži ir pagal jį padaro. 2.) Nuvažiuoji prie parduotuvės, kur maišo dažus, pasikvieti meistrą į lauką, ateina su palete ir parenka.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 08 2005, 07:39 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Oi mielieji, neverta butu aklai pasikliauti dazu kodu :ne:
Galiu viena pasakyti, jog begant metams masinos spalva nuo saules blunka, todel jau geriau pagal kebula su palete rinkti dazus.

Ta patyriau ant savo kailio.

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 8 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume