POWER rašė:
blemba,as jau visai susiparinau...dabar jau nebezinau,ar esant nepakankamam slegiui STOP dega viene ,ar su sauktuku..

pas mane atrodo lyg viena dega pastaruoju atveju. O sauktukas,kaip pastebejau,dega po kiekvieno uzvedimo,ir kol nepaspausi stabdzio keliom sekundem,tol neuzges(cia kaip suprantu,pratestuoji po uzvedimo,ar stabdziai tvarkoje,juk jie irgi priklauso hidr.sistemai,kuri,yra gana kaprizinga ir po nakties dalis hidr.skyscio gali isbegti,ar pan.)
xe-xe-xe... tvarkingam

-awto (o tokie yra/buvo visi mano

užvedus užsidega abi lemputės - STOP ir (!) -, po užvedimo padega kelias sek. ir abi kartu gęsta. kai degdavo ilgiau nei 10sek. teko papildyt LHMo. važiuojant yra užsidegę irgi abi: vienu atveju (ByXeliukui) atsipalaidavo LHMo bakelio tvirtinimas, jis pasviro, kažkiek LHMo nutekėjo ir sistema pagavo oro; nudardėjau ant dugno iki ACSų ir ten buvau sutvarkytas; kitu atveju užsidegdavo ant posūkio, pasvirus Amazonei - elementariai trūko virš 0,5ltr LHMo
šeip iš principo, kiek teko vartyt user manualų, pagrindinė yra gedimo lemputė, šiuo atveju (!) , o STOP kaip papildoma, indikuoja pavojų toliau važiuoti