WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 06 2025, 21:03

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 15 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Pečiuko keitimas
StandartinėParašytas: Kov 06 2006, 10:29 
Gal patartumėt,kur Kaune galima pakeist Xantia 1994 m. pečiuką ir kiek tai kainuotų, pvz. ne ACS-uose,ne Meharyje ? Kokia naujo pečiuko kaina ?

Į viršų

StandartinėParašytas: Kov 06 2006, 17:07 
xamas rašė:
antanasram rašė:
Gal patartumėt,kur Kaune galima pakeist Xantia 1994 m. pečiuką ir kiek tai kainuotų, pvz. ne ACS-uose,ne Meharyje ? Kokia naujo pečiuko kaina ?

Na naujas peciukas Valeo sistemos 130lt, jei zinai kur ieskot, bet jo pakeitimas tai :shock:

va va butent keitimas dar mazdaug du kart tiek kiek pats peciukas (apie 250Lt). Man siaip butu neblogai pasikeit, bet ner kolkas tam lesu :)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 06 2006, 23:30 
antanasram rašė:
Na,nelabai zinau,kur rasti Valeo sistemos peciuka. Taip pat idomu,kur uz 250 Lt galetu ji pakeisti,nes ACSuose tai visu 600 Lt uzsiprase(su detalem). Nebegaliu vazinet, nes jau gerkle grauzia isedus.

Siaip sita kaina (250Lt) man sake daktaras Alvydas kai pas ji buvau, tad patarciau susirasti jo kontaktus citro daktaru sarase ir pasiskambinti. Tiesa pas si meistra eilutes susidaro, tad kuo anksciau susigriebsi tuo galbut greiciau galesi normaliai vazineti. Nu man kolkas negrauzia gerkles bet manau kad arteja ta paskutinioji manajam peciukui nenumaldomai. :)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 07 2006, 20:45 
Aidas1 rašė:
duchas rašė:
aš keičiu už200, bet darbo turiu 2 savaitem.Bendr.suma gaunasi apie 380

jei keiti uz 200 lt tai is kur bendra suma gaunasi 380lt...............?

as irgi susimasciau. Tai jei as tau atvezciau savo radiatoriu(buvo pamineta Valeo 130lt) ir tu pakeisi uz 200Lt tai man gausis tik 330Lt. Nebent tu perki pats dalis ir uzsisdedi uz ju nupirkima ir kaina gaunasi panasi kaip ir kitur. :)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 08 2006, 22:44 
aš sakau keičiu už 200,o pečių atsivežk už kiek nori, tik būk garantuotas už jo kokybę, nes po to vėl bus 200

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 08 2006, 23:03 
Xpoint rašė:
Aidas1 rašė:
duchas rašė:
Bendr.suma gaunasi apie 380

as irgi susimasciau. Tai jei as tau atvezciau savo radiatoriu(buvo pamineta Valeo 130lt) ir tu pakeisi uz 200Lt tai man gausis tik 330Lt. Nebent tu perki pats dalis ir uzsisdedi uz ju nupirkima ir kaina gaunasi panasi kaip ir kitur. :)
. Jeigu taip gerai skaičiuoji tai tau uždavinukas: kiek man lieka? : apie 380=darbas200,pilna diena darbo garaze(elektra, apsildymas 15lt/dienai,15% mokesciu,kelione i-is darb. xant2,0benz-30km),~3,5antifr.konc. po 9lt/ltr. O DABAR PASKAICIUOK!

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 10 2006, 07:32 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

duchas rašė:
aidai pamirsau dar vienas klausimukas:kiek tada kainuoja peciukas?

peciuka tau jau paminejo 130lt o parduotuveje 160lt ( Barsausko gatve ) yra ir po 130 ten pat tik firmos neatsimenu........

Aidasm357@gmail.com

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 10 2006, 07:38 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

duchas rašė:
Xpoint rašė:
Aidas1 rašė:
duchas rašė:
Bendr.suma gaunasi apie 380

. Jeigu taip gerai skaičiuoji tai tau uždavinukas: kiek man lieka? : apie 380=darbas200,pilna diena darbo garaze(elektra, apsildymas 15lt/dienai,15% mokesciu,kelione i-is darb. xant2,0benz-30km),~3,5antifr.konc. po 9lt/ltr. O DABAR PASKAICIUOK!

manau kad dar uzmirsai tada pripliusuoti: maistas, ALUS, cigaretes, na dar ir batu nudilima................

o gal tu galvoji kad kitiems tas nekainuoja ? ir beto as juk klausiau is kur gaunasi ta suma 380lt ? jei darbas 200lt+ pecius 130lt = pagal tave 380 ???????????????

Aidasm357@gmail.com

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 02 2007, 19:42 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

issilupau is savo gulbes panele, issukau is variklio skyriaus verzle po peciaus zarnom, atjungiau zarnas nuo peciuko, issukau varzta prie oro paemimo angos (tinklelio po kapotu) kaip atkabint visa ventiliacijos bloka salone? P.S. yra kondicionierius... kaire ventiliacijos puse atsikabino, desine ne velnio... kaip ja atkabint ir nepazeist kondicionieriaus radiatoriaus?

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 02 2007, 20:58 
Uhhh dziaugsmas...
Jei gerai pamenu tai ten reik dar ta laidu pyne virs peciuko atlaisvint atsukant varztus. Tada dar yra varztai kuriais peciaus "kevalas" prissuka prie desines puses ortakio (na ten kur tavo kondisinas idetas) . vienu zodziu pecius ir tas kond turi atsiskirti.... Nezinau kaip kitaip paaiskint.... Ieskok varztu tarp tu dvieju daliu...
Bent jau as panasiai ardziau :roll:
Tiesa galiu nudziugint kad isardyt man pasirode sudetingiau nei surinkt :D bet siaip slykstus darbas peciaus keitimas...

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 02 2007, 23:32 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

vienas varztas po laidu pyne, kitas is priekines puses? tuos atsukau, bet man uzsiskersavo... laidu pyne irgi atlaisvinau, lanka po prietaisu skydeliu irgi nusukau

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 03 2007, 06:06 
as tai jo visiskai taip ir neistraukiau.... uzteko tik patampyt ji taip kad peciaus vamzdziai islystu. o tada jau traukiau ji lauk ir dejau nauja (isvales antifrizo balas kanaluose).

Į viršų

Pranešimo tema: Re: Pečiuko keitimas
StandartinėParašytas: Spa 26 2008, 10:18 
Atsijungęs
Pastovusis

Ar kas galit pasakyt. Keiciant peciuka Xantijoj su AC, teks isleist kondiskes sistema, ar imanoma ir neisleidziant pakeisti?

Į viršų
StandartinėParašytas: Spa 26 2008, 10:56 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

m_m rašė:
Ar kas galit pasakyt. Keiciant peciuka Xantijoj su AC, teks isleist kondiskes sistema, ar imanoma ir neisleidziant pakeisti?

kondiske cia visai ne prie ko, pasikeis ir neisleidus freono........

Aidasm357@gmail.com

Į viršų
StandartinėParašytas: Spa 26 2008, 19:06 
Atsijungęs
Pastovusis

Nu bandysim. Istrukcijoj prasyta tik kad su kondiske tai jau butinai servisan

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 15 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę