dumblas rašė:
grumlinas rašė:
dumblas rašė:
Trumpiau tariant citroenas yra gerai, jei masina nera butinybe arba kaip antra masina...
a ko tu nori iš 17 metus einančio awto? kad būtų žvitrus kaip šešiolikinė pana?

Kad aimanuotu maziau uz penkiolikine bulka

Jei rimtai draugelis naudoja III golpa darbo reikalais, parudijes jo grabelis, bet remonto beveik nereikalauja, aisku siokiu tokiu gedimu yra bet masina vaziuot galima, o pas mane uzsidege skydelyje STOP, lhm'as teka lauk... ir vsio, stoji, ieskai meistro, kad suremontuotu. Stovi po to keliu savaiciu eilej priemime pas daktarus...
Vienas mano pažįstamas irgi golpytį naudoja darbui

Irgi remonto beveik nereikalauja

Bet ateis diena kai kokioj sankryžoj sustojus jis subyrės į detalių krūvą
Tai buvo prieš tris dienas. Atplaukėm į Švediją, moteriškė laksto po keltą panikoj - XM neužsiveda. Susirinko daug meistrų (aš iš šono stebėjau), Na ir -keikt citronus. Bet užvedė. Tingiu viską smulkiai rašyt, bet aš su tokios techninės būklės auto, ką ten i Švediją, - grybaut nevažiuočiau. Jei nori, bet kokią kokybę gali dakalt, Vokišką ar prancūzišką ar marsietišką.
Dėl to, kad mes važinėjam su citrais kalčiausia, mano manymu, citrinligė. kala per smegenis ir nieko čia nepadarysi. Tada ir trūkumų namatai, arba jie net pliusais atrodo, ir į vokiškos kokybės neveža. O automobilių sraute ševronus pamatai iš tolo. Draugas juokėsi, kad net tamsoj atskiriu, kad XM pralėkė... Labai lengva- iš pradžių pagalvoji, koks čia trantas su tokiomis prastomis šviesomis (filtrai), paskui pagal farų formą atskiri ir nejučia pasakai : " O, XM'as pravažiavo"... Ir išgirsti juoką šalia esančių