WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 20:57

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 71 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3 4 5 Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 25 2005, 16:41 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

yra dažų tipo įdrėskimams uždažyt flakonėlis dvigubai aukštesnis už nagų lako ir jame kamštukas su teptuku, kaina 10Lt, pirkau savai, tiesa mano variantas paprastesnis, net dažyt nereikėjo nes mašinukas juodas ir davikliai juodi, bet dažų nusipirkau, kad akmenukų nudaužytas vietas užtept. Parenkama spalva pagal spalvų paletę. Ten jų diiiidelę dėžę turėjo visokių spalvų, na bet kai reikia tos kaip tik gali ir nebūt. :wink: Iš vakaro daug negeri, kad rankos nevibruotų ir nudažai. Gal ir nusišnekėjau, bet ne ką daugiau ten VEHO padarys. Negi dabar daviklius lupsi lauk trauksi laukan laidus, vež juos į dažymo kamerą špakliuos, dažys su pulivizatorium, na taip kols litras pro šalį ir į kainą. Man atrodo mano variantas geresnis, o kai bamperį kas apdubasisns, tada ir visą nusidažysi, na nebent su dažų parinkimu butų problema ir nebutų tokio net panašaus atspalvio, o šiaip jie vienaip ar kitaip matomi. Tik iš pradžių pastebi kad kas ne taip, gal kiek atspalvis ne toks, gap nuotaika ne ta, o vėliau- dzin

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 26 2005, 07:50 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Jei kalbi apie tuos, kur ir Statoile galima nusipirkti, tai visishkas sh... ten. Teko kazkada su tais dazais susidurt, tai kiekviena pavasari dazymo procedura kartot reikia... nelaiko jie nifyga... :(

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 26 2005, 08:16 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

žinoma, jei nori, kad būt ne akrilas, o epox pagrindu su kietintoju, po to dar laku padengt, tada taip šš tas mano siūlytas variantas. Man kol kas tenkina tokia parfumerija, juk neperdažinėsi mašinos po kiekvieno sezono, o nudaužytų vietų kas met naujų atsiranda

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 24 2006, 16:25 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Mario rašė:
Esu padares keleta nuotraukeliu, ale dar nesudejau i savo www. Kai tik sumesiu, tai painformuosiu.

Kažkada buvau žadėjęs:
http://umbraziunas.freeservers.com/Xsara/SteelMate/

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 09 2006, 15:07 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Nu ką, vakar, tiksliau šiandien, teko montuoti ir Valeo parkingo sistemą. Ką aš galiu pasakyti, lyginant ją su Steel Mate. O gi tik gerus žodžius. Net labai gerus. Pagrindiniai Steel Mate ir Valeo sistemų skirtumai:
1. Davikliai - Valeo fiksatoriai METALINIAI, o Steel Mate - PLASTMASINIAI.
2. Daviklių laidai - Steel Mate jie yra ištisiniai, o Valeo - dviejų dalių (ta prasme, kad jei norėtumėte pasikeisti daviklį Steel Mate, tai reiktų ardyt visas "apšyvkes", kad ištraukt daviklio fiškę iš kompo ir tik tada ištraukt patį daviklį su visu ilgiausiu laidu, kai tuo tarpu Valeo daviklius gali atjungti prie pat buferio be didesnių pastangų ir nieko papildomai neardant).
3. "Pravodkė" - Steel Mate daviklių laidai yra atskiri, o Valeo yra viena pynė (taigi, Valeo laidai dar yra sudėti į papildomą šarvą).
4. Žymėjimas - Steel Mate nėra žymėjimo ir reikia viską gerai tikrinti jungiant, kad nesumaišyti daviklių vietų, kai tuo tarpu Valeo ant kiekvieno laiduko ir daviklio yra lipdukai su reikiama informacija.
5. Kompo dydis - Steel Mate 4 daviklių smegenėlės yra didesnės už Valeo 8 daviklių smegenėles (taigi, didesnis pasirinkimas mašinoje, kur galimą tą kompą sumontuot).
6. Papildoma "įranga" - Valeo komplektan "įeina" ir daviklių grąžtukas, ir laidų tvirtinimo "šlipsai" bei kontaktų sujungimo "dėžutės", kai tuo tarpu Steel Mate... reikia viską turėti savo... :D

Išvada: Valeo daug geresnis daiktas, nei Steel Mate... aš net pradėjau galvoti apie savosios "update'ą". 8)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 17 2006, 08:20 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Pavažinėjau savaitėlę ir su Valeo sistema. Nu, tiesą pasakius, mano Steel Mate'as jautresnis yra. Jei Steel Mate yra koks sekundės uždelsimas kliūčiai užfikstuoti, tai Valeo sistemoje šitas laikas ilgesnis... dvi sekundės tai tikrai. :(
Ir dar kas man nepatiko, kad kai iki kliūties lieka mažiau nei 30 cm, tai Valeo pradeda mirksėti "P" ženkliukas ir hren tu ten arčiau prisiparkuosi. Tuo tarpu Steel Mate rodo ir 20 cm, ir 10 cm iki kliūties. Net gi užsidegus nuliukui ir garsui cypiant be paliovos yra dar kelių cm rezervas.
Taigis, negali žmogus taip vienareikšmiškai pasakyt, kad ta ar ana sistema yra žymiai geresnė. Kiekviena turi savo pliusų ir minusų... :x

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 30 2006, 12:17 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Jei apie SeelMatic http://www.parktronik.skynet.lt/catalog.xls čia yra ir paprasta, bet pakankamai aiški instrukcija (paveikslėliais paaiškinta), sumarkiruoti laidai ir antgaliai, gali gaut ir belaidį variantą nereiks per saloną laidų tampyt, yra frėza ir kaina gana normali.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 30 2006, 21:37 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

GXM rašė:
Man idomu ar yra rekomendacijos kurioj buferio vietoj (virsuj, apacioj, vidury) ir kokiais atstumais montuoti daviklius.

Pagal insrtukciją :7:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgs 26 2006, 11:13 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

GXM rašė:
Man idomu ar yra rekomendacijos kurioj buferio vietoj (virsuj, apacioj, vidury) ir kokiais atstumais montuoti daviklius.

Yra yra... ;)
Sudėtingiausias dalykas yra laidų pynėje atrasti reikiamą laidą, kad galima būtų pajungti priekinius daviklius. Užvedimo spynelę reikia su testeriu čekint ir atrinkinėt kuris laidas duoda pliusą užvedus mašiną. :)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 02 2008, 23:08 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Gerasdviratis rašė:
Va kam tas suds reikalingas as niekaip nesuprantu :what:

Kai pasiziuriu pro langa (aukstai gyvenu), tai pastebiu jog daugeliui toks daiktas butu naudingas, tiek moteriskem, kuriom nepavyksta Clio istatyt kai i sonus po 2 metrus erdves, tiek ir vyriskiam tingintiem nusivalyt galini langa ir nutrenkiantiems automobili bile kaip. Na ir zinoma najai iskeptiem vairuotojam padeda. Asmeniskai rasciau toki daikta naudingu tik jei rodytu iki 5cm atstumu, nes 20cm tikslumu ir taip be problemu pasistatyt galima.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 02 2008, 23:19 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Cia siaip ne visai i tema bet pasidalinsiu skaudziai-juokinga patirtim. Pripratau savo darbiniam puge prie sito pribumbaso - tai atgal vaziuodamas tik karts nuo karto i soninius veidrodelius pasiziuriu ir ramu. Viena vakara varau sau atbulas is garazo, lauke tamsu, lyja - tik jablinkst su farkopu i tevuko neseniai nupirkta laguna ir liko skyle bamperyje :shock:
O gi blyn tik tada suvokiau kad sedziu savo senam geram Xm'e :lol: Vat- prie gero greit priprantama. Dabar teks deti ir i citrina kokia pypalka kol vel kokiam svetimam "mersui" nepraduriau skyles :lol:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 03 2008, 15:17 
Atsijungęs
skelbimai
Vartotojo avataras

Kai jo neturi, tai ir atrodo, kad nereikalingas.
Bet jei jau isbandai jo privalumus - tai be jo ir nebegali issiversti!
Panasiai, kaip ir su ivairia kita komforto iranga.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 03 2008, 16:45 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Cituoti:
Bet vat isedus i dabartine masina ,tai daugiau reik nuojautos.Gal ir geras daiktas,fig znaiet.

Vat vat, pastebejau, kad nauju modeliu automobiliuose galines stoikes daug platesnes nei senuju (matyt del saugumo), tai per galini stikla ne kazin ka tesimato. Lieka tik soniniai veidrodeliai, bet per juos visko nepamatysi. O pas Xm'a atbulinio lempa nieko neapsviecia, tai ipliurint i ka nors gali drasiai.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 03 2008, 21:05 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

www.lemona.lt :what: dar čia papigiai.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 12 2008, 11:14 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Evil rašė:
Asmeniskai rasciau toki daikta naudingu tik jei rodytu iki 5cm atstumu, nes 20cm tikslumu ir taip be problemu pasistatyt galima.

Vat butebt, kad nors rodytu iki 5cm :!: Nu nebent jau esi labai negabus ir tu 30cm nepakanka :lol: .

Tiesa, turejau linksma ivyki.
Bestovedamas prie sviesaforo, sustojau kiek galima arciau prie priekines masinos, kad paskui mane is salutinio kelio galetu ilisti kita. Ir ka, isbega is tos apynaujos m. zmogelis paziureti ar as jam neivaziavau i gala. Paziurejo, pakrapste galva ir atgal isedo i masina. Ot juokas paeme, kai tarp jo ir mano auto dar zmogus sugebejo praeti. :lol2:

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 71 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3 4 5 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007