WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 14:59

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 11 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Spa 05 2006, 20:13 
kaip sekesi, aisku jei keitete, rasti galine hidrostabilizatoriaus trauke pirkti?
Veho uzsakyti yra tik xantia II pakabai tinkanti trauke. Maniske 95-96 lyg turetu buti xantia I. Nezinau ar tiks maniskei :?: ?
Ismatavau palindes po apacia: strypo ilgis 23 cm iki burbulu.
Gal galite, kas turit patirties pakomentuoti

Paskutinį kartą redagavo 1 virgis2. Iš viso redaguota 0 kartus.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 06 2006, 09:39 
Aš keičiau saviškei galinį hidrostabilizatorių ACS. Jie iš lenkų užsakė, tai 1200 suplojau.
Nelabai seniai kažkas forume skelbėsi kad šiauliuose remontuoja hidrostabilizatorius, tik niekaip nebegaliu surast to skelbimo, tik tel nr turiu: +37061440955

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 06 2006, 13:00 
raimiux rašė:
Aš keičiau saviškei galinį hidrostabilizatorių ACS. Jie iš lenkų užsakė, tai 1200 suplojau.
Nelabai seniai kažkas forume skelbėsi kad šiauliuose remontuoja hidrostabilizatorius, tik niekaip nebegaliu surast to skelbimo, tik tel nr turiu: +37061440955

As apie trauke kuri stovi kitoje puseje :!:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 06 2006, 14:19 
aaa, tai ji ne hidro, o tiesiog stabilizatoriaus traukė. Ją irgi keičiau tik priekinę. Irgi ACS. Nepamenu ar naują ar šrotinę dėjo, bet kainavo man atrodo iki 100Lt.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 06 2006, 18:10 
As noriu suzinoti kur jus ja gavot, nes as pagal savo modeli net VEHO parduotuveje negaunu. Ju negamina. Todel ir klausiu ar tinka nuo antros xantijos.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 10 2006, 09:42 
chm, nu kaip jau minėjau, ACS man nekėlė klausimo iš kur gaut priekinę traukę, tai nemanau kad galinė kuom nors ypatingesnė. O kodėl tu taip užsifiksavai ant Veho? Jei jų tiekėjai negamina, tai paieškok pas kitus, kažkas tikrai gamina.
Jei tikėti GSFCarParts.com, tai stabilizatoriai vienodi visoms Xantijoms 1995-1998, t.y. X2 xantijos stabilizatorius tau netinka: http://enigma.projektas.lt/tmp/ . Ir čia tik tuo atveju jei aš teisus manydamas, kad "ANTI ROLL BAR DROP LINK" reiškia "stabilizatorius".[/img]

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 10 2006, 18:24 
raimiux rašė:
chm, nu kaip jau minėjau, ACS man nekėlė klausimo iš kur gaut priekinę traukę, tai nemanau kad galinė kuom nors ypatingesnė. O kodėl tu taip užsifiksavai ant Veho? Jei jų tiekėjai negamina, tai paieškok pas kitus, kažkas tikrai gamina.
Jei tikėti GSFCarParts.com, tai stabilizatoriai vienodi visoms Xantijoms 1995-1998, t.y. X2 xantijos stabilizatorius tau netinka: http://enigma.projektas.lt/tmp/ . Ir čia tik tuo atveju jei aš teisus manydamas, kad "ANTI ROLL BAR DROP LINK" reiškia "stabilizatorius".[/img]

Visose Vilniaus man zinomose(gal kokios 5 bus) prancuzisku detaliu parduotuvese, man nieko nepasiule net gi po mano prasinejimu apie uzsakyma be veho, o sis turejo kaip minejau tik antr xantijai. Todel as ir klausiau jusu isminties. Siandien gavau ta antrai xantijai skirta trauke ir atrodo, kad ji ta pati, kokios man reikejo.
Ka reiskia sis puslapis?
Jie perka mums uz tokia kaina kokiais eurais ir parduoda uz 200lt? :shock:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 11 2006, 10:58 
virgis2 rašė:
Ka reiskia sis puslapis?
Jie perka mums uz tokia kaina kokiais eurais ir parduoda uz 200lt? :shock:

Cia www.gsfcarparts.com internetinės mažmeninės parduotuvės kopija - negalejau tiesiogiai nuorodos idet tai kopija padariau. Gali tiesiai nueit dėl smalsumo. Kainos ten svarais, be PVM ir be siuntimo. Nemanau kad mūsiškos parduotuvės iš mažmenininkų pirktų.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 11 2006, 12:02 
Trauke tiko.
Aciu uz mintis :hash:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 12 2006, 07:51 
Atsijungęs
Pastovusis

kai nusipirkau saviske activa, tai ACS sake jei bus blogai su tuo dalyku, tai deveta 500lt, o nauja 1200lt, bet patikrine sake kad viskas ok, kolkas..

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 12 2006, 10:25 
Alfasz rašė:
kai nusipirkau saviske activa, tai ACS sake jei bus blogai su tuo dalyku, tai deveta 500lt, o nauja 1200lt, bet patikrine sake kad viskas ok, kolkas..

Tai apie ką šneki yra hidrostabilizatorius, o šioje temoje nagrinėjama paprastos stabilizatoriaus traukės problema.

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 11 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: