WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 23:15

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Spynelė ir signalizacija
StandartinėParašytas: Lap 01 2006, 15:20 
Sveiki,norejau pasiterirauti.Girdejau,kad buna tokie dalykai,kad kai ant (tarkim xm'o) pastatai signalizacija,ji sugadina uzvedimo spynele,nes kazkaip pajungiama per didele srove,mano pazystamui taip susigadino tris spyneles.Sako apskritai prancuzu silpna vieta spyneles.Gal kas zino ka nors tiksliau,ar galetu paaiskint? :7:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 01 2006, 16:29 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jau trečiame << man įstato elementarų Gnomą ir nė karto spynelės nesugadino. arba čia mitas ir reikia kviestis Mythbusters, arba meistriukas-šiknarankiukas statė :(
silpna vieta yra Xantių UŽDEGIMO spynelės konatktinė grupė, atsakinga už salono ventiliaciją - ta tai tikrai nelabai stipri

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 01 2006, 16:31 
:D :D :D :D
Nezinau kaip cia daryt,visdelto pas mane yra kodinis uzvedimas,tai gal ir neapsimoka statyt tos signalkes...Hmmm =D>

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 01 2006, 16:50 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

danieliust rašė:
na ka jai jau taip sakot vyruciai... :lol: :lol: :lol: tai gal tada is tikro neapsimoka statyt ta signalke...

Signalizacija jungiama ir prie durų atidarymo daviklių,nuo kurių signalą gauna ir hidroaktyvo kompas.Nuo tokios kaimynystės jis dažnai sublūdija,ir hidroaktyvas ima elgtis kaip jam galvon šauna.Nori-statai signalizaciją ir nesipiktini,kad dažnai važinėji kaip su taburete.Nenori-nestatai ir sau linguoji.XMų visvien nevagia.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 01 2006, 21:21 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

danieliust rašė:
ka patartum?o pas tau ant xantios signalke?

yep, Gnomas. nuo pacukų, nes rimti specai išsivežtų ant ratukų ir garaže ramiai išardytų :D

Į viršų
StandartinėParašytas: Lap 02 2006, 06:13 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

danieliust rašė:
Sveiki,norejau pasiterirauti.Girdejau,kad buna tokie dalykai,kad kai ant (tarkim xm'o) pastatai signalizacija,ji sugadina uzvedimo spynele,nes kazkaip pajungiama per didele srove,mano pazystamui taip susigadino tris spyneles.Sako apskritai prancuzu silpna vieta spyneles.Gal kas zino ka nors tiksliau,ar galetu paaiskint? :7:

Kokiu būdu gali būti pajungiama per didelė srovė? Jei tavo pažįstamas statė nebe pirmos jaunystės spyneles su pakaitusiais kontaktais, tikrai galėjo sugadinti tik tuo atveju, jei signalizacija buvo jungiama tiesiai nuo spynelės, tačiau ta pati bėda šiuo atveju ištiktų ne tik XM, bet ir bet kokį šiknakratį iš faterheimo. Tegul spardo užpakalį montavusiam meistreliui.
Beje, teko matyti signalizaciją su "12 voltų" lipduku ant stiklo, iki kurios davikliai suvedžioti senais gerais telefoniniais laidais. Man pačiam signalizaciją statė "Altas", o jos maitinimą (-) pajungė nuo salono ventiliatoriaus. Smagu buvo stebėtis, kai važiuojant su įjungtu galinio stiklo šildymu arba padidinus ventiliatoriaus apsukas pradėdavo smagiai kaukšėti centrinis. Man pavyko bėdą išsiaiškinti tik jų pačių dėka: mat pajungimo kontaktas buvo labai prastas, kadangi tiesiog "nesgrabnai" susuko laidus, kurie pašilę tiesiog prarado normalų kontaktą, o man sulindus aiškintis "kame šaknys" ir buvo padarytas šis šaunus atradimas. Kai nuvažiavau į "Altą" aiškintis (jie duoda amžiną garantiją montavimo darbams), baisiai atsiprašinėjo ir pasakė, kad Citroenams jie dar nemoka montuoti signalizacijų. P.S. tai buvo gana senokai.
Taigi - "šerše le šiknarankis" :crazy:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 02 2006, 16:45 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Marijonas rašė:
grumlinas rašė:
silpna vieta yra Xantių UŽDEGIMO spynelės konatktinė grupė, atsakinga už salono ventiliaciją - ta tai tikrai nelabai stipri
Man dabar buvo toks bajeriukas, uzsivedu ijungiu lango apsildyma, bet tik ijungus ventiliatoriu jis atsijungia, bet ir ventiliatorius neveikia, uzgesinus varikli ir uzvedus per nauja viskas ok, kas cia galetu buti :?: :roll:

pazistama problema... spyneles kontaktai veikiausiai... mane irgi tai labai erzina.

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: