WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 21:01

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 17 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgs 08 2006, 17:11 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

dumblas rašė:
grumlinas rašė:
dumblas rašė:
Trumpiau tariant citroenas yra gerai, jei masina nera butinybe arba kaip antra masina...

a ko tu nori iš 17 metus einančio awto? kad būtų žvitrus kaip šešiolikinė pana? ;)

Kad aimanuotu maziau uz penkiolikine bulka :roll: Jei rimtai draugelis naudoja III golpa darbo reikalais, parudijes jo grabelis, bet remonto beveik nereikalauja, aisku siokiu tokiu gedimu yra bet masina vaziuot galima, o pas mane uzsidege skydelyje STOP, lhm'as teka lauk... ir vsio, stoji, ieskai meistro, kad suremontuotu. Stovi po to keliu savaiciu eilej priemime pas daktarus...

Vienas mano pažįstamas irgi golpytį naudoja darbui :D Irgi remonto beveik nereikalauja :lol: Bet ateis diena kai kokioj sankryžoj sustojus jis subyrės į detalių krūvą :lol:
Tai buvo prieš tris dienas. Atplaukėm į Švediją, moteriškė laksto po keltą panikoj - XM neužsiveda. Susirinko daug meistrų (aš iš šono stebėjau), Na ir -keikt citronus. Bet užvedė. Tingiu viską smulkiai rašyt, bet aš su tokios techninės būklės auto, ką ten i Švediją, - grybaut nevažiuočiau. Jei nori, bet kokią kokybę gali dakalt, Vokišką ar prancūzišką ar marsietišką.
Dėl to, kad mes važinėjam su citrais kalčiausia, mano manymu, citrinligė. kala per smegenis ir nieko čia nepadarysi. Tada ir trūkumų namatai, arba jie net pliusais atrodo, ir į vokiškos kokybės neveža. O automobilių sraute ševronus pamatai iš tolo. Draugas juokėsi, kad net tamsoj atskiriu, kad XM pralėkė... Labai lengva- iš pradžių pagalvoji, koks čia trantas su tokiomis prastomis šviesomis (filtrai), paskui pagal farų formą atskiri ir nejučia pasakai : " O, XM'as pravažiavo"... Ir išgirsti juoką šalia esančių :lol: :lol:

2008 Mercedes Sprinter
2007 VW Caravelle

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgs 08 2006, 23:28 
.
Dėl to, kad mes važinėjam su citrais kalčiausia, mano manymu, citrinligė. kala per smegenis ir nieko čia nepadarysi. Tada ir trūkumų namatai, arba jie net pliusais atrodo, ir į vokiškos kokybės neveža. O automobilių sraute ševronus pamatai iš tolo. Draugas juokėsi, kad net tamsoj atskiriu, kad XM pralėkė... Labai lengva- iš pradžių pagalvoji, koks čia trantas su tokiomis prastomis šviesomis (filtrai), paskui pagal farų formą atskiri ir nejučia pasakai : " O, XM'as pravažiavo"... Ir išgirsti juoką šalia esančių :lol: :lol:[/quote]

Pries pora metu jieskojau masiniuko... na kokio reno clio :lol: .....kazkodel nusipirkau xm break...... kol kas nieko geresnio negali pasiulyti. Pravaziuoju labai labai daug, visur pravaziuoja, viska paveza, ir pernakvoti be problemu galima, zodziu tikras malonumas ir bedos palygint menkos. Taip, kad citrinlige ne tik uzsikrest, bet ir siaip netycia pasigaut galima.

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 17 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007