WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 10 2025, 04:26

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 12 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Dingsta benzinas
StandartinėParašytas: Rgp 10 2009, 10:55 
Atsijungęs
Naujokas

Sveiki,turiu tokia beda:pas mane Xantia 1.8 bezinas/dujos,bet pastebejau kad kazkaip greitai dingsta benzas is bako,per savaite turiu uzpilti maziausiai 5 ltr.o ir tas kazkaip isgaruoja,bet juk vaziuoju su dujomis,benzas tik uzvesti reikalingas,o jo vis mazai ir mazai,gal kas turejo panasiu bedu?Apacia,baka patikrinau, niekur neleidzia,cia tokia mintis,gal kokia beda su purkstukais?

Į viršų
 Pranešimo tema: Re: Dingsta benzinas
StandartinėParašytas: Rgp 10 2009, 20:52 
Atsijungęs
Naujokas

Kokios kartos iranga ? Antrai ketvirtai kartai gali buti beveik normalu vazinejant mieste namai-darbas-parduotuve. Paprastai is bezino i dujas tokia iranga persijungia kai ausalas pasiekia 30 - 50 laipsniu taigi net ir vasara kazkiek vaziuojama benzinu

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgp 10 2009, 22:10 
Atsijungęs
Plepys

Kradut.

BX GTi 4x4 1991

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgp 10 2009, 22:12 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Hbhturbo rašė:
Sveiki,turiu tokia beda:pas mane Xantia 1.8 bezinas/dujos,bet pastebejau kad kazkaip greitai dingsta benzas is bako,per savaite turiu uzpilti maziausiai 5 ltr.o ir tas kazkaip isgaruoja,bet juk vaziuoju su dujomis,benzas tik uzvesti reikalingas,o jo vis mazai ir mazai,gal kas turejo panasiu bedu?Apacia,baka patikrinau, niekur neleidzia,cia tokia mintis,gal kokia beda su purkstukais?

Aš per mėnesį supilu apie 30-40 litrų benzino, o važiuoju irgi "tik" dujomis. :wink:

ex XM 92' 3.0 V6 APD Break

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgp 10 2009, 22:55 
Atsijungęs
Senbuvis

Tik uzkurus, saltam varikliui kura duoda uzriebinta, jo sunaudojama daug daugiau, o uzvedinejama ne po karta dienoj :D , o jai pasildoma siektiek, ar persijungimo i dujas apsukos nustatytos dideles, tai neuzgazavus gerai, gali tolokai nuvaziuot benzinu. O dujomis vaziuojant benzina gali siurbt nebent per prakiurusi kuro slegio reguletoriu. Tai ant purkstuku reikos gale stovintis vakuminis vostuvas su slangute i isiurbimo kolektoriu. Jei vostuvo membrana kiaura, vakumas gali isiurbt benzina i isiurbimo kolektoriu, bet tada tas cilindras, i kuri ieina slangute, gauna perriebu misini ir jis dirbs prasciau nei kiti. Patikrint labai lengva- numaut slangute, ji neturi but slapia benzinu.

ex XM 3.0 V6

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgp 11 2009, 13:00 
Atsijungęs
Naujokas

Justinasce rašė:
Kokios kartos iranga ? Antrai ketvirtai kartai gali buti beveik normalu vazinejant mieste namai-darbas-parduotuve. Paprastai is bezino i dujas tokia iranga persijungia kai ausalas pasiekia 30 - 50 laipsniu taigi net ir vasara kazkiek vaziuojama benzinu

Pas mane antros kartos iranga.

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgp 11 2009, 13:02 
Atsijungęs
Naujokas

Aurimas rašė:
Hbhturbo rašė:

Aš per mėnesį supilu apie 30-40 litrų benzino, o važiuoju irgi "tik" dujomis. :wink:

O as pries savaite supyliau 30 litru,po savaites rodykle vos ne ant dugno guli,man atrodo daugoka??

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgp 11 2009, 13:07 
Atsijungęs
Naujokas

xplikis rašė:
Tik uzkurus, saltam varikliui kura duoda uzriebinta, jo sunaudojama daug daugiau, o uzvedinejama ne po karta dienoj :D , o jai pasildoma siektiek, ar persijungimo i dujas apsukos nustatytos dideles, tai neuzgazavus gerai, gali tolokai nuvaziuot benzinu. O dujomis vaziuojant benzina gali siurbt nebent per prakiurusi kuro slegio reguletoriu. Tai ant purkstuku reikos gale stovintis vakuminis vostuvas su slangute i isiurbimo kolektoriu. Jei vostuvo membrana kiaura, vakumas gali isiurbt benzina i isiurbimo kolektoriu, bet tada tas cilindras, i kuri ieina slangute, gauna perriebu misini ir jis dirbs prasciau nei kiti. Patikrint labai lengva- numaut slangute, ji neturi but slapia benzinu.

Pas mane nustatyta 2.5 tukstancio apsuku,tada persimeta ant duju,vasara isvaziuodamas as jau kieme pergazuoju ir is karto vaziuoju ant duju.O ta vakumini voztuva reiks patikrinti.

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgs 12 2009, 11:03 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Hbhturbo rašė:

Manau, kad viskas pas tave gerai. Pas mane abi masinos ant LPG ir panasiai "ryja" benzo.
Nemalonu... bet faktas, salta varikli uzkurti ir pabirbinti kainuoja daug.

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgs 18 2009, 22:36 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

pervaziavau siandien dukart musu kaima- 15ltr benzo neber! sakyciau daug... dar kazkodel smirdejo guma... gal "tapke" per sunki? :)
p.s. ispazystu tik dyzeline ekonomija :labas: !

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgs 21 2009, 14:04 
Atsijungęs
Naujokas

gali buti trukusios zarneles - atsidares kapota apziurek gerai. Kazkada ir man toks atvejis yra buves - zmona pradejo sakyt, kad bendzo valgo vos ne tiek pat kiek lpg, tai uztrukau 5min suradinui :)
siulyciau ziuretis uzvedus masina - gal koks sujungimas atsilaisvines ir tik uzvedus motora juodasis auksas bega.

Į viršų
StandartinėParašytas: Spa 07 2009, 14:20 
na del to kuro slegio reguliatoriaus...jei jis paduotu benzina ir dujas kartu tai mano manymu gautusi pernelyg riebus misinys kaip man kaskada buvo mazdoj 323f...tuomet net pavaziuot nejo , gesdavo :)

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 12 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 8 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: