naudingas rašė:
Vytius rašė:
tocekas rašė:
O iš kur paduodamas oras? Iš lauko ar iš saliono? Nes pas mane abiejose Xantiose perjungus salono cirkuliaciją langai pradeda rasoti, nors ir įjungtas vėjelis. Perjungus paėmimą iš lauko kaip mat nupučia.
Bent pas mane tai is lauko ima tik,as taip nustates laikau...jei nustatytum kad oras cirkuliuotu tik salone tai isvis niekad nenupustu...
O kaip pas tave pucia per tuos mazuosius soninius ortakius??
teko vaziuoti minus 25 temperaturoj automagistralej tai su paemimu is lauko prasti reikalai vejas vos vos siltas,tomet geriau vidine
Tema, šiuo metu aišku jau nebeaktuali, bet jei važiuojant autostrada pečiukas pūtė vos vos šiltą orą tai priežastis pagrinde yra ta, kad ar geras termostatas - ar jis palaiko darbinę variklio temp apie 85-90 laipsnių. Jei auto stovint oras vos vos šiltas eina iš pečiuko ir jei auto su dujine įranga, tai priežastis gali būti ir tokia: dujų reduktoriaus šildymas pajungtas lygiagrečiai nuo pečiuko šlangų, o tai reiškia, kad aušinimo skystis eina lengvesniu ratu, t.y. pro dujų reduktorių, o ne pro pečiuko radiatoriuką, kur pasipriešinimas žymiai didesnis. Man taip buvo su kitokiu auto. Kada įdėjau šlangų susiaurinimus(liaudiškai vadinamas "cielkas"), tai problema išsisprendė.