istorija zinoma...

teko ir man 4HP18 bute, ant parketo persirinkinet...

buvo kazka s baisaus..kelias savaites tarp krupliaraciau miegojau...

neturejau patalpu...
prie valdymo bloko nelindau, pas mane grynai mech. gedimas-subyreje guoliai ir krumpliaraciai. kelias sav. rinkau info, paskui prisipirkau"devetu" bet geru:) deziu uz kelis simtus litu. Tiesa pasakius, maniskes neperinkinejau, nes ten guolis apatinis buvo taip uzstriges, kad negalejau isimt jo. tad teko naudoti korpusa is "devetu" geru...valdymo bloka, kitas dalis emiau is kitu devetu geru, itartinasdetales irgi keiciau...
Idejus mano perinkta deze i automobili vaziavo, tik nlb gerai, is 1 i 2 su smugiu jungesi..pardaviau ta XM tada, man uzteko...
Kiek kainavo?
Siauliuose dezes isemimas/pastaymas su papildomais darbeliais ( kuriu tikrai atsiras) apie stuke tempe. Deziu srotiniu buvau prisipirkes uz 700 simtus. Tai jau 1700lt.
Paskui, pardavus ta XM supratau, kad galiu is surinkti dar viena deze is triju likuciu...

Ir surinkau, ir pardaviau uz 500lt. Tiesa pasakius, si pavyko geriausiai, nes korpusas buvo senas, o bisi viduriai-is maniskes dezes, kaip nauji buvo. Tai na vsio pra vsio apie 1200lt kainavo, ir masina teko parduot...

; XM'91V6 LPG; XM'98turbo LPG
Ex: XM'90 2.0iLPG; XM'92 V5 LPG; XM'96 V6 APD LPG; XM'93 V6 APD LPG; XM'00 2.5td
Visada su XM...