ROLKA rašė:
Tadzius rašė:
xminde rašė:
XMe greicio pojutis kitoks - minksta pakaba viska sugeria, susidek nuduses sferas arba "17 ratus ir atrodys, kad kaip su gti vazineji

.
reiskias reik tocnai su sekundometru pamieruot, nes kas is tos kaimenes arkliu jei savo neatidirba o valgyt taj vistiek nores:)
Nu tu Tadziau įdomus žmogus išknisai man smegenis, išvažinėjai savus meistrus,kurie nerado prie ko prisikabinti, sudeginai benziną, pasivažinėjai po Kauną ir žmoną pavežiojai, išgirdai jos teigiamą nuomonę vis tiek nepirkai. Tau tikriausiai didžiausias privalumas jei 100 km/h per 8,6 sek.
Xminde tau aiškiai parašė.Iš limuzino klasės automobilio tu nori išspausti kaip iš sportionio kokio Golfo VR 6 ar Corado su 2,9 l.Šis auto nėra skirtas dragams. Man atrodo pasilik tu su savo Ford Mondeo kur sudėta sportinė pakaba ir kratykis po Kauno duobes, nebesuk niekam galvos vistiek Citrono nepirksi. Aš savo exskliusiv-o bandyti ir laužyti tikrai nebeduosiu ir vargu ar kas nors tau leis tai padaryti.

Na as paprasciausiai noriu, kad auto atitiktu gamintojo nurodytus parametrus, nes siu parametru neatitikimas reiskia tik viena - gedima. O su mondeo (kuris beje atitinka gamintojo nurodytas 8.6 s-100 km/h) as zinoma pasiliksiu, bet vis tebera LABAI didele tikimybe, kad antras auto seimoj bus XM, ir galbut tas zaliasis exliuzyvas:) bet juk reikia apie daiklta galutinai viska isaiskinti.
O del benzino galiu pinigus uz tuos 20 km bet kada atnest ir uzkist uz valytuvo.
p.s. savo tel. man i muila atsiusk, nes as tik tavo kolegos turiu.