WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 14 2025, 06:06

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 13 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Kapoto atidarymo trosas
StandartinėParašytas: Sau 28 2005, 11:47 
Sveiki,

Stipriau pasalus uzsalo kapoto atidarymo trosas. Ir taip kiekviena ziema. :(
Matyt, kazkur prasitrynes, papuola dregmes ir uzsala.
Klausimas:
Ar kas bandet ji pasikeisti, kiek kainuoja trosas, jo pakeitimas?
Vaidai: Ar issprendei savo troso problema?

Jonas

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 28 2005, 12:04 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Man irgi uzsala, bet atidaryti leidzia tik uzdarant jau nebefiksuoja, tai tuos nagiukus su atsuktuvu palenkiu ir vel jis man uzsifiksuoja :). Apie keitima net nemasciau ;).

Paveikslėlis Paveikslėlis

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 28 2005, 13:20 
Nagiukai vaiksto - tikrinau, nes pats sociai juos tepalu sutepiau.
O stringa trosas, irgi tikrinau. Ir taip kiekviena ziema. Uzkniso. Ypac kai isvaziuoji kur i uzsieni. Stipriai traukiant gali ir trukti. Tada visai fainai kur nors Cekijoj pasijausciau. :(

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 29 2005, 19:41 
ROLKA rašė:
henkis rašė:
o pas mane kapotas neatsoka :cry: tai norint atidaryti kapota reikia antro zmogaus, kad laikytu ta raudona kapoto atidarytuva arba uz jo ka nors uzkisti. Gal kokia spyruokle trukus ar kas?

Pakelk į viršų ant prikinės panelės esančias gumas į kurias remiasi kapotas, jos ir duoda atmetima, tik aišku ne tiek daug, kad būtū dangtis atvipęs.

kokias gumas? virs lempu ar virs ventiliatoriu :roll: net nezinau ar ten tokios yra :lol:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 30 2005, 19:40 
Atsijungęs
Pastovusis

Virš lempų.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 04 2005, 17:46 
Pasnekekim vel apie XM dangcio atidaryma. Man "pasiseke" - visiskai nusedo akumas ir uzsalo variklio dangtis, tiksliau jo trosas (speju). Kaip suprantat, padetis be iseites :( Gal kas gali paaiskinti kaip lameris (as) galetu patekti i variklio skyriu? :roll: Zinau viena sprendima - sulaukti siltu oru, bet labai ilgai teks laukti, o as per pora savaiciu turiu su visu XM'u i Kauna persikelti.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 04 2005, 18:12 
Susilenkti is 2mm vielos kabliuka ir bandyk uzkabinti uz "suniuko"
Turetu pavykti :)

Jonas

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 05 2005, 21:11 
as jau ne karta taip lauziaus nes buna kad isemu akuma pakraut ir uztrenkiu viska :D tai as irgi is storesnes vielos susilenkes toki kabliuka tai nesunkiai patenku... kelis kart su viela ir i salona lauziaus :D tai galini langa vos vos nuleidau ir tada ilga viela iki priekiniu dureliu ir uz rankeneles atidariau :D bet irgi storos vielos reikia ir stiklo nesutrupint :D
o jei stiklas neelektrinis tai geriausia pasidarai kilpele ir nuleidi ant rankeneles lango atidarymo nes man taip gavosi kad norint langa daugiau atidaryt tai reikejo ja i virsu pakelt...

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 06 2005, 07:02 
Na deluzsalimo tai taip:
- kai atsidarai variklio dangti ir jo nebegali uzdaryti (neuzfiksuoja ar trosas neatsoka), tai:
1. Darai kaip Xminde sake;
2. susirandi kur eina tas troselis, variklio skyriui (na pas mane jis matosi, as ji kazkada pats prasivedziau) ir truputi pirmyn - atgal patampai. Problema turetu dingti. Jis prasivaiksto.

Sekmes

MXM
XM D12

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 06 2005, 10:18 
Dekui visiems uz patarimus. Jau atidariau kapota. Buvo troselis uzstriges.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 09 2005, 08:40 
o kam tau ji visa keisti, šarvas juk geras, tai tik troselio nusipirk, gerai sutepk ir prakisk. trosas susideda is dvieju daliu - sujungimas panasiai po LHM bakeliu.
beje, kapoto atidarymas XMui - pro groteles juk laisviausias priejimas prie spynos, tereikia koki strypeli prakist ir stumtelt 8)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 09 2005, 14:31 
evka rašė:
Vovka rašė:
Nu ir aš žiūrėjau :lol2:

na ir ka ? nejaugi manai, kad butina su visu sarvu nuiminet ? galu gale viena gala, ta kur i rankenele eis galima uzpresuot, tada prakisti, o jau kita gala kombinuoti 8) as pats tai nieko nepresavau, o tiesog paemiau mazyte verzle, trosa perkisau, apvyniojau, dar karta perkisau, verzle uzspaudziau i psio 8) po to as pamirsau sia problema, ir remontas tekainavo vos pora Lt

as tokiais metodais irgi ne karta dirbau pas mane ir sankabos trosas taip padarytas ir laiko po siai dienai o susitaupo tikrai nemazai :d

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 09 2005, 15:00 
Kai trosas uzsalineja, reiskia - pazeistas sarvas.
Trosas susideda is dvieju daliu, variklio skyriuje susijungia.
Pas mane uzsalineja ta dalis, kuri salone. Ten pakeisti visa trosa su sarvu - vargelis :(

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 13 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: