WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 14 2025, 05:14

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 5 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Vas 16 2005, 09:49 
Dabar bandysiu paaiskinti kas mano XM'ui yra. Tai stai, pries pora menesiu man perjunginejant pavaras, staiga pavaru svirtis tapo visiskai laisva. Nuvaziavau tiksliau nutempe mane i viena servisa, ten sake, kad trauke, kuri jungia svirti su pavaru deze yra issidevejusi ir todel nukrito. Pakeite i nauja. Taciau praejo pora menesiu ir situacija pasikartojo. Sikart arciau buvo kitas servisas. Tad nutempe i ji. Nors ir ne is karto, bet meistriukai pastebejo, kad isdiles tas bumbulas ant kurio trauke uzsimauna. Pasiule ji man suremontuoti, t.y apvirinti uz 1000 Lt. Kaina cia tik uz darba, nes, kaip is ju suprantu, reikia isardyti puse masinos. Gal vistik imanoma kur nors ta padaryti pigiau ir paprasciau?
Ech tas V6...

Aciu

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 16 2005, 11:21 
malgis rašė:
2.1 td tas "obuoliukas" su pakeitimu kainuoja apie 100 litu.
gal V6 ten kas nors sudetingiau? siaip ar taip 1000 litu uz toki suda manau aiskiai per daug, greiciausiai bando tau ant ausu makaronu pakabinti, sigiau.

Na pas juos tokia kaina buna, kai jie kazko nemoka ir tokiu mandagiu budu bando atsikratyti neparankiais klientais :) Zinoma, kad ten tas obuoliukas tikrai nekainuoja daug. Tik nesu tikras ar pas V6 taip viska paparasta pakeisti.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 16 2005, 11:38 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Nuemus LHMo bakeli turetu ten daugmaz pasimatyti kas kame, bet tikrai net ne uz 500 Lt :).

Paveikslėlis Paveikslėlis

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 16 2005, 15:06 
mum su xm td 2,1 buvo taip tai nuvarem i megari atrodo ir nusipirkom biski mazesniam bumbuliukui ta traukele lygtai ir uzmovem ir paskui gerai viskas buvo toliau... o siaip tai bent jau ant 2,1d tai jei imanoma ranka ten kaip nors ikist prie to bumbulo nuo kurio nusimauna tai manau kad nusiimi ji ir nuvezi kad atrestauruotu.. nes bent jau ant 2,1 tai jis vienu sriubu prisisuka ir ji atsukus nusimauna nuo tos asies kuri saibas meto.... nzn kaip pas jus... bet nei 1000 nei 500 nei 100 uz toki nieka nemokeciau...

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 17 2005, 08:44 
as irgi daug problemų turejau su tuo bumbulu, daug visokiu traukiu isbandziau, bet vis tiek tik kokiem 2 men max padedavo. kol viena karta eilini karta nusimovus nenuvariau pas paprastus garazinius meistrelius :lol: , jie man ta traukele uzdejo, ir ant jos keleta tasku su svarke uzdejo kad nenusimautu daugiau :lol: , po to as ta problema ir pamirsau :lol:

P.S.
ir kainavo tik 10 lt 8)

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 5 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume