arvis(1.8i 16v) rašė:
Siaip mano atveju masina patvari, ypac vaziuokle - joje nera amzinai nelaikanciu stabilizatoriaus traukiu, viskas paprasta, priejimai geri visur (bent benzinuose) ir maniskis palyginus ekonomiskas, jei domina kas is arti galiu suorganizuot ""test drive"". Pranasumai lyginant su kitu gamintoju vienaturiais - slankiojamos galines durys ir vairuotojo vieta gerokai auksciau ir patogiau, pastebejau, kad vaziuojant nakti daug maziau vargina atvaziuojanciu masinu sviesos, vaziuojant mieste matau keliom masinom i prieki. Be abejo yra tikimybe uzsiraut ant pavargusio varianto.
na koks tavo variklis, kokios jo galimaos problemos? na o del "test drive" kokiam mieste laikais? but ydomu prabandyt

[/quote]
Variklis paprastas 8 voztuvu benzinas 1.8l 73kW, ju ir ne tik ju problema uzsalantys alsuokliai, del ko ispucia tepala ant ismetimo kolektoriaus. Man sito dar nebuvo. Buna pradeda paskirstymo velenelis barsket prie tam tikru sukiu, bet cia manau priklauso nuo jo eksploatacijos, pries tai tureto XM variklis dirbo kaip dyzelis, labai barskejo voztuvai o evasiono dirba kaip laikrodukas, jokiu problemu neturejau - per visus salcius uzsiveda, visada pilu gera tepala, dedu gerus filtrus. Tiesa sitas variklis labai nemegsta buti pakaitintas daugiau nei priklauso, jei tik praziopsosi kokia problema su ausinimo skysciu is karto galima ruostis keist galvos tarpine (man taip buvo su XM kai neskubejau keist begancio vandens siurblio) Evasione ausinimo skyscio kiekis stovi kaip ikaltas.
Laikausi Kauno apylinkese, jei idomu ir netoli galima kazka suorganizuot.