Nepatiko tas filtriukas sijonelis kur ant siurblio paemimo stovi. Is jo samotiokom neisteka benzas, o ir paminkius neypac jau ten bega. Turiu dideliu abejoniu ar taip turi buti? Trumpai tariant nusinesiau siurbli i kolonke, prasipuciau oru ta filtriuka. Nuvaziavau su tokiu prapustu siek tiek toliau negu pries putima, bet veliau viskas vel stojo i tas pacias vietas. Paieskojau kas lietuboj ir uzsienyje esama siurbliu remkomplektuose ir supratau kad tas sijonelis turi nusiimti, ko pradzioje nedrisau daryti nes bijojau sulauzyti. Na ir jis mano rankose.

Paciame siurblyje iejime dar irgi filtras metalinis, matyt jei sijonelis prakiurtu ar nusimautu. Tai mane padrasino pameginti tiesiog be sijono. Pradziai be darbinio slegio, tiesiog debetas per zarna i litrini bambali. Su sijonu per 1 minute gal 300-400ml. Be - teko stabdyt gal maziau nei po puses minutes kad balu nebutu, pilnas bambalys. Tai skirtumas daugiau nei ryskus, 5-10 kart. Pameginau kurtis vaziuot. Nevaziavau ten kur nenoreciau palikt masinos, nevaziavau i stacias ikalnes ir nuokalnes, bet viskas kaip ir gerai. Tuo test draiva pabaigiau. Dabar bandymai namie plaut ta daikta. Zibalas neima, acetonas galvos vos, bet is esmes irgi neima, benzas neima. vaitspiritas turetu irgi neimt. Net neplauciau jei zinociau kur yra pirkt ar galeciau kam paskambint, bet pasirodo nedarbo diena.
Tai rytoj planas prasukt pro aleksoto turgu, jei ten nebus tai pasiskambint i parduotuves, lauzynus. Turiu itarima kad tinka ir nuo daugelio kitu masinu.
Noriu tiket kad sitas gedimas tuo ir bus issprestas. Bet siaip tai privers mane susirast zarnas originalaus kuro filtro 8mm pajungimui nuo bako ir link variklio, negi daba nusipirkes filtra neisidesiu. Ir gal net baka issiplaut, nes ten maciau objektu neturinciu buti, kazkokiu gal drozliu, gal purvo, smelio, nzn. Nors jie nebeda, jie atkrenta ir tiek. Beda tai kas kisa ir klijuoja akutes.