Liko apmyžti ir padegti mano ax..
Tiek sukišus gaila į šrotą už 400 atiduoti, bet tvarkyti iki galo irgi gaila..
Gera savaitė atgal sankaba atsisakė. Parvažinėjant namo kažkas trekštelėjo ir pradėjo buksuoti..
Tai stovi, rudyja. Nėra jokio noro taisyti..
Jei kam ko reikia, skambykit (B6 59 5O 4BB) dalimis pabersiu. Varikliukas gatavas (17,24,25,24 kompresija)
Lucas siurblys nežinia kiek nuvažiavęs su atrabotke. Kurėsi, važiavo be kaprizų. Ir db užsikurtų (ir važiuotų), tik į bakelį saliūros reikia prilašinti ir akumuliatorių pakrauti
gerasdvirati: net nedrįstu nė pusės žodžio pasakyti prieš.
Šiandien labai netyčia nusipirkau renault 25 (kol kas skelbimas dar yra autogide). Prieš važiuodamas pas tėvukus pasitikrinau paštą po kokios savaitės pertraukos, o ten autogido prenumeratos laiškutis su visai fainu renuku. Seilė tik nutyyyyso
. Buvo pakeliui (Ramygala), apžiūrėjau, pravažiavau, palikau rankpinigius ir kiek vėliau pasiėmęs dar vieną vairuotoją parsivežiau namo. Trečias mano 25tukas, bet pirmas toks idealus.
Pakaboje nė pašalinio krebždesio, salonas mylėtas ir saugotas, varikliukas gyvas, kėbulas dar puikus. Dugne yra kelios vietos kurias reikės pasitvarkyti. Pas senelį nuo 97 metų. Pardavė, nes jo močiutė kitos užsimanė, tai liepė parduoti esamą. Tai jis drebančia ranka, po valandos pasakojimų atidavė raktelius..
Seniausia mano mašina
. 84-tų antikvaras. Bet ne blizga, koks numylėtas. Gal kada nuotraukomis pasidalinsiu, vis dėl to kadaise Prancūzijos prezidento mašina buvo
.
Ax nepavyko apsiženyti (nors dar nežinia kaip su juo baigsis) tai gal su šia nebus tiek nuotykių. Nesitiki, kad atsiras "durnius" ,kuris ją iš manęs privatizuos už norimus 600 pinigų. O dalių poreikis irgi be galo minimalus. Galų gale jau geriau tikrai tvarkingas ax už kokius 1500-2000, nei šis kibiras.
Ir vėl pasaką prirašiau.. Nepykit, man kitaip nesigauna