Dominykas rašė:
gale gali prasikrapstyt sedyne atsivertes po kilimu su ranka ir susirask kur eina salono apsvietimo laidai. gali ir prie tu pajungt

nekils klausimai kodel saugikliai perdega

prie -20 ant sniego landau po masina kieme, taip kad maziau asaru del salcio.
nors poweri kaip zinai, tawo masina. kai nusilydis po panele pravodke tai duok zinot kad jau I srota tempi. man pusvalandukas ir fsio

Tu šitą, seni, ramiai čia dėl to šalčio

nes kai stuktels dar pora metų ir pačiam pasibaigs tas amžius, kai šaltis visiškai pofig, kitaip kalbėsi tikrai. Aš irgi prie -20 tepalus keisdavau ir vairo kolonėlės gulėdamas ant žemės išiminėjau, maniau, kad tai nesibaigs. Man kelių metų užteko, tau gal ilgiau pavyks, bet anksčiau ar vėliau turėtų pasibaigt noras.
Dabar galima irgi, kartais ir lendu savo malonumui, arba iš reikalo kažką pasidaryt. Ir vyresni, kam per 30 ar 40, irgi gali, tragedijos nėra, bet visa motyvacija dingsta, kai šalčio pojūtis ir supratimas ateina kitoks - spjauni į tą mašiną ir suchaltūrini su koja, kad važiuotų, bile tik šilčiau būtų, o normaliai padaryt bus galima pavasarį.
Pvz., dėdė mano išvis vaikystėj rankas nušalęs buvo, tai dabar, kai apie 50, tik pirštines nusiima prie minuso, ir iš pirštų raudonai-mėlynos replės telieka - dureles su raktu sunku atsirakint.