tadas1991 rašė:
Dominykai, patinki tu man. Atsistojai, 2min pastovėjai, pažiūrėjai ir diagnozę rašai. Swirlas nemanau, kad iškastruotas, tiesiog meistrai, įmdami galvą, nemokėjo kojelės atjungt, tai sulaužė ir bandė pririšt kažkokiais laidais... Reiks rimtai ten prijungt, gal ir pradės veikti
Pakaba, ypač galinė, man mažiausiai rūpi, tai dar ten ir nelindau, ir turbūt iki pavasario ir nelįsiu, nes nėra jis kietas, o visa kita gali palaukti.
Salonų daug labiau prirūkytų teko matyti, tai čia nevertinu kaip bėdos. Kovinis BX buvo pirktas iš diedo, kuris matomai stabiliai jame rūkė, ir matomai kažką pigaus, nes niūchas buvo žiaurus. Bet išvalius viską nuo pelenų ir išmetus visus jo kvapiklius, išsivėdino per kelias savaites
Sėdynės ir kilimėliai nėra sudeginti, kaip kad jame buvo.
Stikle yra saulutė. Pats ją pražiūrėjau, nors ir į stiklą tikrai žiūrėjau, ir rimtai žiūrėjau, tik matyt ne tuo kampu, kuriuo reikėjo. Tai kaltę prisiimu pats, nors ir nebuvo apie tai parašyta ar papasakota. Tikiuosi, kad tai dar sutvarkoma, bet TA dar pusantrų metų, tai jei ir nesutvarkoma, o aš dar su juo važinėt norėsiu tiek ilgai, kaip nors susitaupysiu ant to stiklo tas biešenas nerealias babkes.
Šiaip jau juokinga, nes sulaukiau daug ovacijų iš draugų ir šeimos
Pagrinde visiem patiko, kad gražus, tamsus