WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Lie 01 2025, 19:47

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 6 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Duslintuvo remontas
StandartinėParašytas: Spa 05 2005, 15:33 
Atsijungęs
DUK moderatorius
Vartotojo avataras

Sveik,
Situacija:
Mano XM dar neturi technikines. Tam kad ja praeiti reikia sulopyti ismetimo sistema. Nuvaziavus pas dusliarkista ir ivertinus tai, kas ten dedasi po dugnu, meistrelis pasiule ismesti viena bakeli (ta, kur gale skersai masinos kaba).
Klausimai:
1. Ar tai tures kokios nors itakos automobiliiu? Na, kazkaip jei jis tenyra, tas bakelis, tai gal jis ten labai reikliangas? :roll: Ar galesiu sau ramiai vaziuoti, jei ano nebus ir dzin?
2. Ar praeinant technikines, nebus man pareiksta, kad cia padaryta ne pagal konstrukcija ir todel neduodam technikines?

Aciu uz atsakymus

Į viršų
 Pranešimo tema: Re: Ismetimo sistema
StandartinėParašytas: Spa 05 2005, 16:50 
Atsijungęs
DUK moderatorius
Vartotojo avataras

shaltupys rašė:
na mano galva tiem tech expertam šimtas metų kiek pas tave bakelių stovi, svarbu kad dirbtų tyliai, o kad triukšmas padidės išėmus vieną bakelį - faktas :!:

Na, bet pas man dabar pac pirmas bakelis kiauras, taip kad palindus po masina, jauties kaip po fenu. Tai idomu, kiek tylesne pataptu masina, atlikus ta machinacija, kur meistrelis siulo :roll:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 06 2005, 16:04 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

irmantas rašė:
ROLKA rašė:
Visiškai bereikalingas pinigų išmetimas ką meistreliai siūlo. Geriausia yra pakeisti geru ir nereikės sukti galvos. Jei jis toks pavargęs tai po kiek laiko atsiras skylė kitur. Nebūl skūpus, o mokėsi du kartus.

Geras patarimas. :wink:

Nu aš neskūpus, bet pasilopau duslerkę...... :roll: bet aš turiu šiokių tokių privalumų lopydamas ... :oops: nelabai man kainuoja :wink:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 06 2005, 16:04 
Atsijungęs
DUK moderatorius
Vartotojo avataras

ROLKA rašė:
Visiškai bereikalingas pinigų išmetimas ką meistreliai siūlo. Geriausia yra pakeisti geru ir nereikės sukti galvos. Jei jis toks pavargęs tai po kiek laiko atsiras skylė kitur. Nebūl skūpus, o mokėsi du kartus.

Tas bakelis (kuri siulo ismesti) nera pavarges. Kiauri tie priraityti vamzdiai: tas siaurasis, kuris apeina antraji (siuloma ismesti) bakeli, ir tas kuris jungia antraji bakeli su treciuoju. Numires tai pirmasis bakelis ir jis tikrai bus keicimas :!:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 07 2005, 08:44 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

ArvydasAS rašė:
Tas bakelis (kuri siulo ismesti) nera pavarges. Kiauri tie priraityti vamzdiai: tas siaurasis, kuris apeina antraji (siuloma ismesti) bakeli, ir tas kuris jungia antraji bakeli su treciuoju. Numires tai pirmasis bakelis ir jis tikrai bus keicimas :!:

taj viskas aisku, kodel tamstos meistrelis siulo ishmesti ta bakeli, nes tyngi kruštis su tais cituoju " priraitytais vamzdziais" :P todel jo nuomone geriausias sprendimas viska ishmesti nafig.... :twisted:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 07 2005, 08:49 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

ROLKA rašė:
Dėl mažos skylutės aišku keisti nebūtina, bet jei gerai pasilopei ir nieko nekainavo tai iki pavasario bus gerai.Įdomu kokiie tie privalumai ?

Dėl mažos skylutės tikrai nevirinu ;) pas mane kelis kartus perpuvo vamzdis t.y. nulūžo :roll:

O privalumai tie kad šiokiam tokiam servisiuke dirbu ;) pats varžtų nesukinėju ;) yra kas suka :lol2:

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 6 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: