WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 20:59

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 32 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 3 Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Automatinis sviesu ijungimas
StandartinėParašytas: Sau 23 2007, 10:03 
http://w w w.citroenpicasso.org.uk/picasso/index.php?showtopic=12327
Gal kas bandet?

Paskutinį kartą redagavo 1 Piksius. Iš viso redaguota 0 kartus.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 23 2007, 10:17 
Pasižiūrėk lemona.lt ten visokių automatinių šviesų įjungėjų yra.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 23 2007, 10:20 
Kiek suprantu cia nieko det nereikia i pikasa, reikia tik ijungti, tik kad metai 2006 klausianciojo, bet gal ir senesniems jau buvo. Darbe sedziu negaliu isbandyti :)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 23 2007, 13:52 
pas mane nieks neisejo.
Pats mygtukas Auto yra, bet nieko jie nedaro. Gal dar koks saugiklis turetu buti?

Į viršų

StandartinėParašytas: Sau 23 2007, 17:58 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Piksius rašė:
http://w w w.citroenpicasso.org.uk/picasso/index.php?showtopic=12327
Gal kas bandet?

Bandziau, nieko nesigavo ant bele kokiu rakto padeciu

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 28 2007, 11:34 
Siandien Siauliu autoservise buvo prijunge mano Picasso 1,8 2003.12 prie diagnostinio kompiuterio (del cruise control aktyvavimo - bet cia kita tema), ir uzdave man klausima ar noriu kad sviesos automatiskai uzsidegtu. Atsakiau TAIP, ir viename is punktu tipo "Auto Lights" pastate ON, ir dabar sviesos uzkurus masina isijungia pacios (kai sviesu ijungimo svirtis stovi OFF). Tik siame rezime aisku neisijungia tolimos sviesos (galima tik pamirkseti). Kad jos junginetusi visdelto reikia svirti perstatyti i ON.

Paskutinį kartą redagavo 1 Aras. Iš viso redaguota 0 kartus.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 28 2007, 11:53 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Negi taip sunku paciam ijungti ar isjungti tas sviesas? As tame bedos nematau. O jei dar esate aktyvus, tai negi nuvaziave kur i pamiske su panele kaskart pasildyt salona uzsimanes apsisviesti noresi? :lol:
Kitas dalykas, Xenon zibintai, nesveika jiem itampos svyravimai, dazni junginejimai. Gamintojai xenon lempuciu gyvenimo laika valandomis deklaruoja, bet realiai, tai nuo dazno junginejimo, o ne nuo ilgo svietimo, jos nusibaigia.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 01 2007, 19:43 
Vovka rašė:
O pas mane sudėjo elektrikas kad įsijungia lempos tik nuo 2000 apsuku ;) ( automatiniu rezimu) ;) taip kad pamiškėje ramiai patamsyje pasišildysiu ;)

Mandrai čia.. :wink: Taip dar negirdėjau.. O tai nėra kokio nors neigiamo aspekto tokio šviesų įjungimo? Na apie junginėjimą, tai nekalbėsiu, nes taip ar taip, užgesinęs mašiną šviesas išjungiu, o po 2 metrus tai nevažinėju.. :wink:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 02 2007, 08:47 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Socrat rašė:
Mandrai čia.. :wink: Taip dar negirdėjau.. O tai nėra kokio nors neigiamo aspekto tokio šviesų įjungimo? Na apie junginėjimą, tai nekalbėsiu, nes taip ar taip, užgesinęs mašiną šviesas išjungiu, o po 2 metrus tai nevažinėju.. :wink:

O koks gali būt neigiamas aspektas? :shock: Gal tu nesupratai kaip įsijungia? Papaskosiu dar kartą..... užkuri mašiną - šviesos išjungtos. šviesos išjungtos kol nepergazuoju iki 2000 aps. pergazavus šviesos dega iki tol kol neišjungiu variklio ;) ir kas čia gali kenkti? prie 2000 apsukų nuo generatoriaus krovimo sužadinama reliukė, kuri įjungia šviesas ir psio. genda tik lemputės.... dega :lol2:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 03 2007, 00:15 
Kalbėdamas apie neigiamą aspektą, mintyje turėjau tai, kas išlenda tik naudojantis.. Na panašiai, kaip kad vienas kolega parašė, kad pamiškę apšvietinėji su tuo paprastu įjungimu, tai klausiu, ar tamstai, dar neiškilo kokių panašių problemų? Bet kaip matau, viskas labai gerai. :wink:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 04 2007, 17:53 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Socrat rašė:
Bet kaip matau, viskas labai gerai. :wink:

viskas tikrai gerai ;)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 05 2007, 12:25 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

xamas rašė:
Na kas neturit pinigu ir noro sviesu perprogramavimui yra toks liaudiskas greitas budas. Susirandat sviesos davikli ir ji uzdengiat kalpokeliu ar kamsteliu. Sviesu padetis turi buti auto. Ir ka gi veikia, uzvedus auto sviesos pacios isijungia.....

O po kalpokeliu atvesti laidus ir ideti maza lempute su jungikliu kad kai nenori sviesu deginti ijungi lempute ir davikliui atrodo diena :D

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 19 2008, 22:33 
Pas mane yra taip: spynele:1)padetis akumuliatorius;2)padetis gabaritai isijungia visi kiek priklauso ir elektronikos prietaisai(kas priklauso tai padeciai-salono vintiliatorius ir t.t.);3)degimas;4)starteris.Ijungus degima gabaritai dega.Sukant rakteli starteriui ijungti, gabaritai ir kiti prietaisai issijungia kol sukasi starteris.Uzsiveda variklis, gabaritai jau dega,praeina 10s-20s ir uzsidega sviesos trumposios.sviesos trumpos uzsidegs tik kai bus uzvestas variklis.Kol sviesos neuzsidege, salone dega indikatorius, kuris man pasako, kad sviesos dar neuzsidege.Diena labai gerai tas indikatorius.Rankenele sviesu: visa laika jos padetis pastatyta ant trumpuju sviesu tam, kad ilgosios kitaip neveiks(toks jau mechanizmas).Automatinis sviesu isijungimas uzmaitina trumpasias sviesas ir ilgasias sviesas, bet naudojimas kaip standartinis-kilstelt rankenele i virsu ijungti ilgasias. Vakare, jeigu reikia tik uzkurti varikli ir nereikalingos jokios sviesos, sviesu rankenele pastatau ant nulines padeties(gabaritai uzgesta), kad trumpasias sviesas isjungti, yra atskiras jungiklis(isjungus su jungikliu, salone uzsidega indikacine lempute(diodas), kad trumposios sviesos neveikia arba nera ijungtos dar).
Man sis dalykas labai patinka.Jauciu komforta pas save masinoje.Aisku man reikejo prie to priprasti apie 2 savaites .Vis sukiojau rankenele arba vazinedavau tik su trumposiomis sviesomis.
Imontuoti reikejo dvieju dienu be masinos schemos.

Į viršų

StandartinėParašytas: Geg 21 2008, 20:14 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Markis rašė:
Pas mane yra taip: spynele:1)padetis akumuliatorius;2)padetis gabaritai isijungia visi kiek priklauso ir elektronikos prietaisai(kas priklauso tai padeciai-salono vintiliatorius ir t.t.);3)degimas;4)starteris.

Cia spynele perdirbai? Nes normaliai tai pas Xantia yra taip: 1)padetis - viskas isjungta 2)radijas, elektriniai langai, sedynes 3) degimas, peciukas, ventiliatorius 4) starteris. Vis galvoju, kad reiktu to automotinio isijungimo devaiso ir man, nes sviesia diena pamirstu kartais isijungt, bet jei ten tas devaisas iskart ijungines gabaritus kai noresiu pasiklausyt radijos - tai negerai. Ar ten kazkaip konfiguruojamas tas pribambasas? gal schemute, aprasyma koki turi?

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 21 2008, 21:29 
Evil, parasysiu pagal tavo surasyta spyneliu padetis sviesu(gabaritu isijungima):1)padetis - viskas isjungta 2)radijas, elektriniai langai, sedynes 3) degimas, peciukas, ventiliatorius 4) starteris.Jiegu pastebejai pas save 4 padetys, tai vadinasi yra 5 - tarp 2 ir 3 padeties yra pusite.Sunku paaiskinti.Kai pasuki rakteli ant 2 padeties, tai dar pasuk truputi(puse sukimo kai suki nuo 2 i 3 padeti).Nustatyk salono ventiliatoriu i MAX padeti ir suk po truputeli nuo antros padeties.PAstebesi, kad dar degimui neisijungus, jau ventiliatorius pucia(veikia).Cia ir yra pajungta mano gabaritai.Sioje pazicijoje kai raktelis stovi(gabaritai veikia), pradarius duris, pypsi signalas, kuris pasako, kad sviesos paliktos(kiekvienoje Xantijoje tas yra).Pasuki i prieki puse sukimo i 3 padeti, isijungia degimas, tada jau nebepypsi signalas.Gali pasukti atgal i 2 pozicija, tada issijungsi gabaritai visiskai(niekas nepypses).Na, betkuriuo atveju gabaritu ijungtu nepaliksi kaip ir pries montuojant sia sistema.
Aprasymas neturiu, galiu pajungti tik nuo savosios ziurinti, nes viska dariau su testeriu.Visa schema buvo galvoje.Buvo gavesi man ivairiu varijantu sviesu isijungimui, bet kol radau tinkama SAU, teko po darbo (montavau darbe per laisvas minutes) grizes snabes ikalti atpaladuoti smegenis.Shema yra tik kaip viska surinkti(kur statomos vienpuses varzos ir t.t.).Koks ten duotas jungimas, jis visai man netiko, todel man reikejo perdarineti pagal Xantia(sviesu rankenele turi stoveti ties trumposiomis sviesomis, kad veiktu ilgosios).
Jeigu butu taip kaip galvojai pas mane pajungta(as apie padetis spyneles), tai tu gali sviesu rankenele antsukti atgal i nuline padeti.Jeigu pamirsi pasukti rankenele atgal kai tau jau reikes vaziuoti, trumposios sviesos veiks, nes variklis bus dirbantis, tai diena kaip ir baudos dar gali isvengti( Policijos sustabdymo), o jau vakare arba tunelyje pats pastebesi, kad vaziuosi be gabaritu.Be to dar yra pas visus ir pas tave lempute prietaisu skydelyje kuri tau rodo kokiomis sviesomis vaziuoji.Netikiu, kad neziuri i prietaisu skydeli kai vaziuoji :-)Dar karta rasau: dalykelis nerealus.Jautiesi kaip masinoje kur yra salono kompiuteris.Nauja masina.As si dalyka skaitau NAVAROTAS
P.S. Kai grazi moteriske eina pesciuju taku ir as neziuriu i prietaisu skydeli kai vertetu paziureti:D

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 32 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 3 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: