Evil, parasysiu pagal tavo surasyta spyneliu padetis sviesu(gabaritu isijungima):1)padetis - viskas isjungta 2)radijas, elektriniai langai, sedynes 3) degimas, peciukas, ventiliatorius 4) starteris.Jiegu pastebejai pas save 4 padetys, tai vadinasi yra 5 - tarp 2 ir 3 padeties yra pusite.Sunku paaiskinti.Kai pasuki rakteli ant 2 padeties, tai dar pasuk truputi(puse sukimo kai suki nuo 2 i 3 padeti).Nustatyk salono ventiliatoriu i MAX padeti ir suk po truputeli nuo antros padeties.PAstebesi, kad dar degimui neisijungus, jau ventiliatorius pucia(veikia).Cia ir yra pajungta mano gabaritai.Sioje pazicijoje kai raktelis stovi(gabaritai veikia), pradarius duris, pypsi signalas, kuris pasako, kad sviesos paliktos(kiekvienoje Xantijoje tas yra).Pasuki i prieki puse sukimo i 3 padeti, isijungia degimas, tada jau nebepypsi signalas.Gali pasukti atgal i 2 pozicija, tada issijungsi gabaritai visiskai(niekas nepypses).Na, betkuriuo atveju gabaritu ijungtu nepaliksi kaip ir pries montuojant sia sistema.
Aprasymas neturiu, galiu pajungti tik nuo savosios ziurinti, nes viska dariau su testeriu.Visa schema buvo galvoje.Buvo gavesi man ivairiu varijantu sviesu isijungimui, bet kol radau tinkama SAU, teko po darbo (montavau darbe per laisvas minutes) grizes snabes ikalti atpaladuoti smegenis.Shema yra tik kaip viska surinkti(kur statomos vienpuses varzos ir t.t.).Koks ten duotas jungimas, jis visai man netiko, todel man reikejo perdarineti pagal Xantia(sviesu rankenele turi stoveti ties trumposiomis sviesomis, kad veiktu ilgosios).
Jeigu butu taip kaip galvojai pas mane pajungta(as apie padetis spyneles), tai tu gali sviesu rankenele antsukti atgal i nuline padeti.Jeigu pamirsi pasukti rankenele atgal kai tau jau reikes vaziuoti, trumposios sviesos veiks, nes variklis bus dirbantis, tai diena kaip ir baudos dar gali isvengti( Policijos sustabdymo), o jau vakare arba tunelyje pats pastebesi, kad vaziuosi be gabaritu.Be to dar yra pas visus ir pas tave lempute prietaisu skydelyje kuri tau rodo kokiomis sviesomis vaziuoji.Netikiu, kad neziuri i prietaisu skydeli kai vaziuoji

Dar karta rasau: dalykelis nerealus.Jautiesi kaip masinoje kur yra salono kompiuteris.Nauja masina.As si dalyka skaitau NAVAROTAS
P.S. Kai grazi moteriske eina pesciuju taku ir as neziuriu i prietaisu skydeli kai vertetu paziureti:D