insain rašė:
Turba švilpia, bet traukos nėra. :/
Vadinasi, teks tikrinti, ar turba tik švilpia, ar dar ir sukelia slėgį... Pajungus manometrą, gazas-dugnas (be apkrovos) režimu iš interkulerio turi būti bent 0,25bar slėgis.
Kitas niuansas, įprastas pastovėjusiems Bosch siurbliams- bestovint be darbo užklinyja jų galvoje stovintį plunžeriuką, atsakingą už kuro tiekimo didinimą pagal turbos atiduodamą slėgį.
Na, ir išvis bukas atvejis (tikimybės, kad kiauras pats interkūleris ar oro tiekimo žarnos, dar nenagrinėju)- gal paprasčiausiai užsikišusi kuri oro padavimo žarnelė?... Numauk tą siurblio galvon ateinančią žarnelę (ji rodykle pažymėta tavo fotkėje), su užkurtu varikliu kuro padavimo svirtelę suktelk iki ribotuvo (tipo, "gazas- dugnas"), ir žiūrėk, ar/kaip ji pučia. Jei su turba, interkūleriu ir oro žarnynu viskas tvarkoje, tokiomis sąlygomis vėjelis ten ne šiaip "juntamas", o pūsti turi kaip reikiant; pakišta riešo oda nuo oro srauto turi nemenkai įsispausti. Jei iš tos žarnos nepučia- knisk visą vamzdyną tarp siurblio ir turbinos (įskaitant interkulerį). Jei pučia- vadinasi, bugas jau mano minėtame siurblio galvos plunžeriuke, kuris nepadidina kuro padavimo... Prieš eilę metų aš jau buvau foruman įmetęs visą to Bosch siurblio brėžinį, bet dabar nei randu forume, nei pats jį turiu.
Būtum ant Kowno- pirštu parodyčiau, ar netgi pats sutvarkyčiau, o dabar, jei pats neatkasi bugo šaknų, gausi kreiptis į memelianskus specus dyzelistus. Sudėtingo ten nieko nėra, bet krapštymosi (ypač, jei teks berti siurblį) ten gali būti pakankamai.