Sendien padariau avarija

Kurioziska situacija, bet paskemes kirs per pinigine. Piko metas, masinu daug. eismas juda vezlio greiciu. As baiges isvaziuoti is vienos sankryzos tuoj isijungiau kairi posuki noredamas isukti i parduoduves aikstute kaireje kelio puseje. Ant kelio is viso trys eismo juostos. Mano kryptimi viena, priespriesines dvi juostos. Ijungiau kairi posuki ir sustojau, laukdamas arba kol pravaziuos visos masinos, arba del didelio ir leto eismo, mane praleis priespriesines masinos ir as galesiu kirsti dvi juostas ir ivaziuoti i aikstute. Antros juostos vairuotoas sustojo ir pamojo ranka kad as galiu sukti. AS taip ir padariau, dar pamojau jam ranka padekodmas. Pervaziaves antra juosta ir jau letai lisdamas i pirma juosta staiga pamatau kaip prie pat mano snukio is desines atskrenda BMW. Stabdyti nebera niekur nei man nei jam

Gavau stipru smugi i savo desine priekio puse, kad net masina pasisuko 90 laipsniu ir as vel stovejau ta kryptimi is kurioas as atvaziavau. Abu modeliai atsiradom ant saligatvio. Didele laime, kad tuo metu ten nebuvo jokiu pesciuju

Pasekmes galejo buti labai tragiskos. Man nuplese visa XM'o prieki (kraupus vaizdai), dar nukaliau kelio zenkla. Bempsas suvare visa savo prieki, prakiurde radijatoriu. Iskvietem policija.
Verdiktas labai paprastas.: Kaltas - as, nes pagal keliu eismo taisykles sukdamas kairen nepraleidau priespriesiais tiesiai vaziavusios transporto priemones. 2dieni eisiu kontoron pasiimti premijos kvito.
BMW vairuotojas teige, kad vaziavo 40 - 45 km/ h greiciu, bet pagal toki smugi visiskai nepanasu. Bet greicio gi niekas su radaru nematavo

Dziaugiuosi tuo, kad gatvese bus vienu maziau BMW lakstunu, nes kai pagalvoji, jei ne as ji buciau taip sustabdes, gal jis veliau pats butu ka nors tragiskai nukoses.

Paskutine kelione kokius 5 km iki kaimo XM'as pats savo jegom nuvaziavo

Zinoma tik be abieju ausinimo ventiliatoriu, be hidraulikos ir elektros krovimo, nes truko generatoriaus dirzas, be pagrindiniu stabdziu, be vairo stiprintuvo, be to ir suvedimas isejo is rikiuoties, nes linko kazkas desiniam rate - ratas iskrypo, liecisi i amortizatoriu. Vaziuojant girdisi kazkokie traskesiai. Akumas ir nesenai sutvarkytas stovejimo stabdis puikiai atliko savo darba paskutineje kelioneje

Einu galvosiu ka toliau su juo daryti