WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 21:31

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 21 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Lap 12 2004, 09:13 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Sveiki, kaip cia buna? prietaisu skydelio kuro bako talpa parodyta 65 l.

Siandien nusprendziau galu gale pripilti pilna baka degalu savo madmozelei. ir degalines skaitiklis parode, kad pripilta 68 l.

Taigi nuosirdziai kyla mintys, kad arba bakas didesnis nei is tikruju parasyta, arba skaitikliai labai "tikslūs" degalineje.

Į viršų
StandartinėParašytas: Lap 12 2004, 09:22 
Saliuxantijus rašė:
Sveiki, kaip cia buna? prietaisu skydelio kuro bako talpa parodyta 65 l.

Siandien nusprendziau galu gale pripilti pilna baka degalu savo madmozelei. ir degalines skaitiklis parode, kad pripilta 68 l.

Taigi nuosirdziai kyla mintys, kad arba bakas didesnis nei is tikruju parasyta, arba skaitikliai labai "tikslūs" degalineje.
Gal nepastebejai, kada kuro bakas issipute..Pvz.nuvaziavai sferu pusti, o ,,ciortikai" baka ispute?
Jei rimtai, matyt:
1. sumokejai uz kelis svetimus litrus;
2.buvo tuscias ir pripylei iki kamscio..

Į viršų

StandartinėParašytas: Lap 12 2004, 10:39 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Saliuxantijus rašė:

Jeigu pyleisi Vilniaus Statoile prie Kometos parduotuves, tai tuomet dziaukis, kad tik uz tris litrus virsaus sumokejai! Ten sukciai kaip reta dirba! :evil:

Į viršų
StandartinėParašytas: Lap 12 2004, 10:51 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Saliuxantijus rašė:
<arba bakas didesnis nei is tikruju parasyta>

jei kas netingi, galiu atiduoti Amazonės ex-baką - užsiklijavę žioplo grumlino pramuštą skylutę, galėsit tiksliai išmatuoti, kiek gi į tą baką telpa :lol:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 12 2004, 11:04 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Nu bakas buvo tikrai tuscias. Jau senokai lempute dege.

apskritai kuro rodykle keistai elgiasi pas mane. kai mazai kuro lieka staigiai krenta ir laikosi ilgai rezerve, kol dar maziau kuro lieka. tada jau visai ant dugno gula, nors nzn kiek ten dar to kuro.

Uz tai siendien rodykle stovi virsui :)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 12 2004, 14:52 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Saliuxantijus rašė:
O pas mane ji niekada nenusileidzia zemiau puses :D

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 12 2004, 16:09 
Marijonas rašė:
Saliuxantijus rašė:
O pas mane ji niekada nenusileidzia zemiau puses :D
Geras...Tai vaziuoji pagal dienos ridos skaitliuka?? ar kol pasibaigia???

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 12 2004, 17:10 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Na kaip ir kiekviena technika, taip ir degalinės automatas turi tam tikrą paklaidą. 3 litrai - nedaug. Pas mus įdėtas dujų balionas 40 l. Bet į visiškai tuščią baką yra sutalpinta 45 l suskystintų dujų. Tiesa, tik vieną.
Bet yra degalinių, kuriose prasukus tam tikrą vieną varžtą, skaitliuko parodymai sukas šiek tiek greičiau, nei suteka degalai. Pažįstamo furos susikrato į save daugiau litriukų daugiau, nei šiaip telpa (tikslių skaičių nepamenu)
Degalių operatoriams irgi gyvent reikia :fiufiu:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 13 2004, 10:10 
jusu duju bake yra telpa daugiau nei 40 litru yra kazkoks tai rezervas o kiek pripiti i baliona reaguliuoja jame esanti plude kiuriai pakilus iki tam tikros normos uzdaro voztuva ir tada pradeda burpti tas ju pilimo aparatas. O pripilimo kiekis priklauso nuo automobilio horizontalios padieties jei yra pasvirus(jei aukstele yra nuuolydi) tai plude arba veliau arba anksciau uzdaro voztuva,tad gaunasi paklaida ~2 litrai + skaitklio parodymu netikslumas.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 13 2004, 10:16 
gaila nezhinau ar duju baliono turis kartu skaichiujamas su rezervu ar ne, bet faktas yra tame kad i baliona (su rezervu) galima pripilti tik apie 80% jo turio.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 13 2004, 15:07 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

del duju baliono: taip, duju balione duju telpa daugiau, nei "ant jo parasyta"- talpa didesne saugumo sumetimais, t.y. palikta "atsarga" dujom plestis del temperaturos svyravimu.
del koloneliu: bendradarbiui sugebejo "perpilti" 7 litrus, zinoma jog apgaudineja. Beja sita biszni buvo labai gerai isvyste ruseliai amerikoje. Taip pat nepamirskite skandalo su statoilu pries kelis metus, ka moteriskei pripyle keliom desimtim litru nei apskritai jos bako talpa.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 13 2004, 17:42 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

a tai gal kas prisimena kaip tas skandalas baigesi?
ten kiek zinau ir masinos pardavejei buvo itraukti ir...
skandalas tai kilo, bet jis ir kazkaip nutilo greiciau nei kilo :)
Yoshivara rašė:
Taip pat nepamirskite skandalo su statoilu pries kelis metus, ka moteriskei pripyle keliom desimtim litru nei apskritai jos bako talpa.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 14 2004, 20:19 
arba kai rode toki atveji,kai Statoile vietoi duju vandens prisipyle..

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 15 2004, 09:38 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Gedas rašė:
gaila nezhinau ar duju baliono turis kartu skaichiujamas su rezervu ar ne, bet faktas yra tame kad i baliona (su rezervu) galima pripilti tik apie 80% jo turio.

Taip tu teisus, bet bako talpa nurodoma visa, o tilpt turi maziau. Pas many bakas 90ltr, taip ant jo parasyta, o telpa 68-69ltr, nors pildant pirma karta tilpo 72ltr, tiek kiek ir turejo tilpt. A vot viena roza ir mane isdure, pripyle 82 ltr. Sakau nep@##$$k man proto, dar ir duju buvo o tu cia suvarei virs normos. Operatorius akis isverte, putos pradejo is nasru eit, nekalbu apie garsus, gerai kad vienas buvau. Mol, sakau , nurimk, eik Nirvanos paklausysi, dar infarkta gausi berekdamas, ziu gal zmogus nemeluoja, uzstrigo man plude, pripyle daugiau, ilgiau vaziuosiu. Nu ir ka, lygiai ta pati 540km ir se tau xamai devintines, dujos isruko per glushaka. Nu as susidiorginau ir i kita degaline, smiksht. Pilna sakau, varyk mol kol saugiklius ismes. Nu ir ka, su visais stenejimais, operatoriaus igudziu ir kvalifikacijos lygio isbandymu superde 69ltr. Ir daugiau nei pro kur. Vo plyn, sakau, jus nemokat ponas pildyt, man anoj degalinej 10ltr bonusa dave, aisku ne dykai, bet bakas tikrai padidejo. JO, sako, nori galiu ir tau pinigine israiska 15ltr daugiau pribezdet, bet sazine neleidzia. NU vat cia jau as nustebau, tu matai, mol, yra saziningu zmoniu, a. Taip ir grizau zagsedamas, namo kol zmona kupron tarka neuzvanojo.
Su tais 69 nubirbiau tuos 540lt, tai dabar galvoju, kam moket brangiau, jei gali ta pati atstuma pigiau nuvaziuot
P.S Nepavyksta man toj degalinej daugiau prisipilt nei telpa, ir operatorisu tas pac, ir degaline ta pati. Arba zmogus dievobaimingas ir baznycion vaiksto arba "anas is virsaus" nurodymus kitus dave. Bijau, kad kai kita syki pusiu ora teks apsimoket, bo mol busiu itikintas, kad azoto uzsipuciau.....

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 15 2004, 11:14 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Šiaip labai įdomiai gaunas. Esu aš girdėjus, kad balionas paskaičiuotas su rezervu.
Bet tai pas mane negali gi būt, kad bakas 35l - tokių paprasčiausia nebūna. Yra 40l. O gal čia viskas irgi priklauso nuo įrangos sumontavimo :?:

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 21 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: