whisky.lt rašė:
o kaip su variklių atrabotke
Manyčiau, tamsta bajerists

. Kita vertus, tai mažai kuo prastesnis šmieras kad ir už aliejų nuo spurgų kepimo. Nepabandęs nesužinosi, ar ne?

. Aš nebandysiu.
Ekspertas rašė:
Profanai,
o kaip su Hydraurincage, galima su salera skiesti ?
Jau n kartų minėjau, kad Hydraurincage- beveik tas pats, kaip ir LHM, išskyrus spalvą... O imant fizines savybes, tai jame daug didesnė kakų koncentracija, nei LHMe. Nori- pilk, nori- prieš tai prafiltruok, bet aš to šmiero nesipilčiau net į priešistorinį TD. Net ir po trikartinės išankstinės filtracijos.
Vyrai, supraskit, kad dyzelinis variklis gali dirbti vos ne ant bet ko (kad ir ant grynos naftos), jei tas bet kas suslėgtas užsidega, bet tai neverta tuo piktnaudžiauti. Tepalas (kad ir tas pats LHM) siurblį tepa kur kas geriau už saliarą, ir šiuo atžvilgiu grėsmių nenusimato. Ale bet tačiau; paėmus netgi senobinį mechaninį siurblį, išauga tikimybė, kad su tokiu kuru pridegs purkštukai; išdegs forkameros; užsikoksuos žiedai. Ar tikrai visiems norisi variklio kapitalinio?...
Aš ligi to darbo ant gryno LHMo ėjau ne vieną dieną, vis didindamas LHMo koncentraciją, ir išsiaiškinau, kad variklis normaliai (be dūmyjmo, jei pakankamas oro tiekimas, ir su lengvu kūrimusi net šaltyje, jei kuro filtras dar švarus) įstengia dirbti ir ant gryno LHMo. Bet jei kam knieti neklausant jokių didaktinių lekcijų pavažinėti ilgesnį laiką ant riebalų iš keptuvės, ant variklio atrabotkės ar hidrorensažo- pirmyn

. Tik nepamirškit aprašyti įspūdžių po mėnesio- kito.