taurius rašė:
drąsiai gali važiuot 4 suaugę, vidutinio ūgio vyrai.
Sorry; aš kiek didesnių gabaritų nei "vidutiniai", ir erdvę vertinu iš savo varpinės. Esu "drąsiai važiavęs" su panašaus į savo sudėjimo kolega netgi senučio dvidurio Samurajaus su litriniu varikliuku gale. Būtent po to valandinio pasivažinėjimo, galvai besidaužant į lubas bei spaudžiantis šonais, ir įsitaisiau klaustrofobiją, ir nuo tada visada kišenėje nešiojuosi artileristų ausų kamštukus.
C1 šiuo aspektu daug geriau už samurajų, bet visvien jo galinė sėdynė skaičiuota "vidutiniam ūgiui". Kas reiškia turbūt ~175cm. Blemba, aš tiek turėjau būdamas 14m

.
Bet nemanau, kad ta galinės sėdynės ar bagažinės talpa bus labai aktuali šio bolido vairuotoja numatytai merginai, todėl temos autoriaus ir klausiu: kokius poreikius turėtų tenkinti šis mašiniukas?

Jei vien pervežti vairuotoją ir gal dar kokį maišelį su pirkiniais mieste nuo taško A iki taško B, šios klasės bolidai tam yra idealūs. Tiek sąnaudų, tiek kainos, tiek vikrumo/parkavimosi prasme. Bet jei bus dar ir poreikis vežioti papildomai 3-4 žmones, ar pervežti kažkokius didžiatūrius/sunkiasvorius krovinius, ar pavažiuoti iki Lisabonos, problemų iš mašiniuko bus daugiau, nei naudos.