nembuski rašė:
nebegrybaukit hebryte pas mane toks pat auto, man pasalino fapa ir atjunge viena zarnele ir jokiu isprogramavimu nereikia nebegrezhkit ish citrinistu jau tu lituku jiem ir taip yra kur juos investuot.po atjungimo nebeturiu jokiu problemu.tereikia dreles su ilgu grazhtu keliu raktu kad fapa nusiimt ir mazho varzhtelio kad slangute viena uzhglusint galima ir paciam pasidaryt.Jei ka as irgi klaipedoj parasyk jei noriu duosiu meistriuko tel gero ir susitarsi tau padarys
Šitas "metodas" veikia tik labai ribotiems atvejams. Toks metodas neveiks, jeigu suges: išmetimo dujų slėgio daviklis, fap skysčio lygio daviklis, fap skysčio dozavimo varikliukas, pasibaigs pats skystis (skydelyje degs level minimum) arba tiesiog užsikiš tos pragręžtos skylės.
Taip pat šiuo metodu vis dar tebevyks regeneracijos procesai (priklausomai nuo to, kaip ten tas skyles išgręš) - tai reiškia jog padidės kuro sąnaudos, sumažės trauka ir bus deginamas išmetimo vamzdis

.
Žodžiu tai yra veiksminga tik užsikišus pačiam filtrui, laikinai išspręsti problemą. Norin pašąlinti filtrą teisingai reikia perprogramuoti įpurškimo kompiuterį taip, jog jis nevykdytų regeneracijų. Po tokio išprogramavimo jis nekreips dėmesio į jokias klaidas, susijusias su FAP sistema, pasibaigusiu skysčiu, taip pat nedarys regeneracijų (mažesnės kuro sąnaudos) ir bus galima pilnai pašąlinti patį filtrą (lengviau kvėpuos variklis).
Žinoma, tai yra tik mano nuomonė.