WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 15:10

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 67 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3 4 5 Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Langu, duru gumos
StandartinėParašytas: Gru 12 2011, 20:02 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

pakeiciau saugikli , bet vistiek neveikia laikrodis :) na nezinau.... bet pas mane buvo 15A , tam puslapi raso 5A... ai teks apsilankyt turbut pas elektrikus

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 18 2011, 18:33 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

nu sveiki, vaziuojant apie 70km/h automobilis pradeda drebet, galvoju,kad padangos ( bet jos pirktos , keistos, detos, vel apkeistos kitom) ir va snd taip pastebejau, jog atrodo,kad tas visas reikalas eina ir dugno prie variklio kazkur apacioj, nes net per kojas jauciasi toks labai silpnas purtymas, ratai istiesinti, granatas tikrinau pries pora men geros buvo, niekas nei barska nei tarska ( galbut priekinis guolis gali leist garsa ) draugas turi vectra su isejusiais priekiniais sailenblokais, tai tas purtymas panasus ir pas ji, bet jei sailenblokai butu isplyse , tai leistu kazkoki garsa vaziuojant per duobes... bet ir su tais naujais sailenblokais vazineju nuo rugsejo tik ... hm.. mistika

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 18 2011, 19:17 
Atsijungęs
Senbuvis

Gali būti vidinės granatos į pabaigą. Man irgi atsirado vibracija tam tikrame apsukų ruože. Kiek ieškojau info - vienas iš variantų vidinės granatos

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 18 2011, 19:40 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

Awriux rašė:
Gali būti vidinės granatos į pabaigą. Man irgi atsirado vibracija tam tikrame apsukų ruože. Kiek ieškojau info - vienas iš variantų vidinės granatos

Gali pilnai buti :roll: ,nes pas mane irgi viskas pakeista bet pas mane tas prasideda nuo 100

Xantia break 99m,2,0HDI devil :doom: Red

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 18 2011, 21:50 
Atsijungęs
Senbuvis

saulynas rašė:
Awriux rašė:

Gali pilnai buti :roll: ,nes pas mane irgi viskas pakeista bet pas mane tas prasideda nuo 100

Nu mano daugiau tas juntama 4 pavara, laikant apsukas nuo 1800 iki 2400. Jaučias ir kitom pavaro, bet ne taip stipriai. Važiuojant normaliu greičiu, t.y 90 - 100 viskas ok.

Kai jūs ardot tas mašinas gal galit aptakyti į tokį klausimą: Ar tiesa, kad vidinė granata eina su visu pusašiu?

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 19 2011, 00:09 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

del vidines granatos taip pat pagalvoju, bet kad buvo tikrinta, kaip ir geros... nu reiks rytoj apsizet viska , nes konkreciai vaziuoji ir jauti,kad kazkas prieki ne tas, klebejimas tarsi nu nemoku nupasakot to jausmo o kai tas pasijaucia ir pradeda purtyt ta masina

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 21 2011, 14:37 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

sveiki mielieji, kagi , kaip ir minejau nuvariau i tech apziura ,kad iskratytu vaziuokle (15lt tas malonumas) rado tik 2 sarnyrus blogus, 1 jau viskas jam kaput, o kitas nedaug, sake praleistu su tokiu technikine varant :) bet nieko, iskarto nuleliau,kad atrestauruotu abudu , su nuemimu ir atreistauravimu vienos puses 50lt ( bet patikimas zmogus, dirba saziningai visas masinas varom pas ji traukes, sarnyrus atrestauruot) , bet vistiek man ja purte tolka tak, ir pastebejau,kad viena puse tik ( vairuotojo) nulekiau kur tiesina liotus, sakau va cia man vienoj pusej tiesinot, jos nepurto, dabar sakau mano purto, nueme rata galini, uzdejo ant balansavimo stakliu, ir ka, 2 dideli guzai !! nuvariau nusipirkau 2 padangas, kitas reikalas :)) po to nulekiau virint dusliarka, nes kriokt pradejo, uzkele auto ( zmones uzsiima tik virinimu,patys gamina pusles dusliku, pecius ir t.t. ) paziurii, sako o vaikiti, dusliarkes nebera :DD tai kadangi nepigus malonumas paligynus , tai pakeite ju gamybos pusle vidurine, ir vamzdi galima sakyt visa, neliete kur prie ziedo yra , ir iki galines pusles viska pakeite ( tevas senais laikais pas juos perdejo dusliarke, tai zmogus po sia diena su ja dar vazineja, patikimumas 100proc) bet ir sumokejau 150lt... bet nieko skupus moka 2 kart supratau del padangu :)) taip svilpimas, atradau beda !!!!

tai gumos prie lango is lauko puses, jos padugnes nepritvirtintos, tai pradziai su super glue pritaisiau tas vietas kur labiausiai ejo vejas, pralekiau ant 120km/h ir ka jus manot, girdisi vos vos mazylitis svilpimas, nusipirkau dar 4 tuteles ir uzvariau tas gumas visas :) bet po svenciu pirksiu kokios hermetikos ir uzstaisyisu amziams tas gumas :DD

tai ka, citroenas tikrai mano ziniom jau idealus :)) beliko pasikeist zvakes ir pagrindini dirza su guoliu :)) bet cia pavasari :))) uzsipildyt pavasaop sferas ir i UK chalturint :DDD

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 23 2011, 22:17 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Vamzdelius dar dėl visa ko pasižiūrėk, nes kai jų ten "TIEK DAUG", tai nedrįsta nepraleist su puvėkais, kai keitimas atsistoja 3-4 šimtai be darbo (ilgieji + galas). Ypač galinius.
Galinė padanga ir man buvo užsieny išsipūtus, per protektorių skilo guma ir matyt kordas paleido, per pusę padangos apskritimo ilgio iššoko išilginis guzas. Kol kalnais važiavau 80-90, taip nesijautė, iššokau į trasąl virš 100 ir virbracija konkreti. Nesupratau, galvojau asfaltas, kaip Švedijoj, grubus. Po kelių šimtų km sustojau, nu tikrai kažkas negerai, pasikėliau galą, prasukau - vienas geras, kitas ŪŪŪŪŪ. Gerai, kad zapaskė tvarkinga buvo. Bijojau, kad ir kitam ratui taip neatsitiktų, bet tpfu tpfu, 3kkm ir viskas buvo gerai. Po 2 mėn sutvarkyta, kai jau konkret prireikė gale vienodų padangų :D

ZX 92
P406 2.0HDi 99
Suzuki DR650RSE 96
Ex: 3BX, 2ZX, C5 I, Xantia, Audi 80

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 23 2011, 23:48 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

reiks gal pavasarop visa kita apzet-aptvarkyt jei bus ka :) seip siandien pastebejau, jog priekis greit nukrenta uzgesinus, keista, nes priekis visad ilgiau leisdavos, nes pas mane to blokatoriaus nera, tai galas nusileidzia, priekis dazniausiai buna ilgeliau pasikeles, bet gal del sito minusiukio uzdurniavo, nes nepazejau oru, tai vakar toks grazus oras buvo, visokio sudo kaip ir nebera, sakau nuplausiu , nuvariau , issikeliau, visa nuploviau, dugna taip pat. o siandien atsikeliu, pist sniegelis :D durys prisalusios buvo, nedaejo issipust gumas su silikonu ... aisku laikant begant teks ir priekines keist padangas, nes uzsokau ant lygaus kelio jaucias sioks toks drebejimas auto, bet vaziuot galima :)) is tikro neturejau xantios ziema, prie minusines temperatuos nezinau kaip ji ten reaguoja i ta minusiuka :))

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 23 2011, 23:49 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

p.s. man galine padanga taip pat buvo 2 tokie , ne guzai , bet iskilimai , vienas sieke kok 30cm ilgio :D kitas vos tumpesnis... aisku pats kaltas, kad pirkau padangas ne is patikimo zmogaus .. for fun kaip sakant, atsiradau nebrangiai, sakau gal geros, ir va b.y.b.y. :))

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 04 2012, 15:51 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

sveiki , nenoriu kurt naujos temos, tad parasysiu cia, tai va, kadangi zadu emigruot neuzilgo, ir ketinu lekt su citroen'u, tai va iskilo toks klausimas, pas mane nera blokiratoriaus, todel man per nakti ji nugriuna pilvu iki zemes, atsisedus, uzkurus, ir sedint masinoj ji labai letai keliasi, islipi, iskarto galima sakyt 1min laikotarpi ir uzsikelia, sedint apie kokias 5min kelia , ar cia sferos jau i issekima ar reiketu tiesiog pravalit sistema? ir dar ar imanoma kaip nors isluot langu skyscio bakeli? nes jis kiek pastebejau po sparnu yra. kazkada nusipirkau skyscio,kad pilna padaryt, supiliau ir koki puse litro isbego, tai supratau,kad kazkur aukstai skylute yra, reiktu uztaisyt

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 04 2012, 18:01 
Atsijungęs
Senbuvis

kwajlaz rašė:
sveiki , nenoriu kurt naujos temos, tad parasysiu cia, tai va, kadangi zadu emigruot neuzilgo, ir ketinu lekt su citroen'u, tai va iskilo toks klausimas, pas mane nera blokiratoriaus, todel man per nakti ji nugriuna pilvu iki zemes, atsisedus, uzkurus, ir sedint masinoj ji labai letai keliasi, islipi, iskarto galima sakyt 1min laikotarpi ir uzsikelia, sedint apie kokias 5min kelia , ar cia sferos jau i issekima ar reiketu tiesiog pravalit sistema? ir dar ar imanoma kaip nors isluot langu skyscio bakeli? nes jis kiek pastebejau po sparnu yra. kazkada nusipirkau skyscio,kad pilna padaryt, supiliau ir koki puse litro isbego, tai supratau,kad kazkur aukstai skylute yra, reiktu uztaisyt

kwajlaz rašė:
Atsisedus, uzkurus, ir sedint masinoj ji labai letai keliasi, islipi, iskarto galima sakyt 1min laikotarpi ir uzsikelia, sedint apie kokias 5min kelia , ar cia sferos jau i issekima ar reiketu tiesiog pravalit sistema?

1 min ir tai yra labai daug. Aš manau, kad siurbliui jau gili senatvė.

kwajlaz rašė:
Ar imanoma kaip nors isluot langu skyscio bakeli? nes jis kiek pastebejau po sparnu yra. kazkada nusipirkau skyscio,kad pilna padaryt, supiliau ir koki puse litro isbego, tai supratau,kad kazkur aukstai skylute yra, reiktu uztaisyt

Nežinau ar išeis išsiversti be bamperio nuėmimo. Nusiėmus posparnį pasimatys metalinė juosta, prisukta dviem varžtais, kuri tą bakelį laiko. Ją paleidus gal pavyks ištraukti bakelį, tik po to neaišku kaip reikės pajungt šlangutes. Prabėgt gali dėl to, kad įpilimo šlanga iššokus. Įmauta ji ten ant durniau. Pas mane taip buvo, tai kaip buvo proga - chamūtu užveržiau, kat užtikrintai būtu. Taip pat pas mane ir skylutė buvo pačiam bakelyje. Neaišku ar meniškos sielos buvęs savininkas ją padarę, ar aš pats netyčia ją padariau bekniedydamas posparnį, kurį išpjovė meniškos sielos buvęs savininkas, kad matytų, kas dedasi bekelyje

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 04 2012, 18:10 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

Awriux rašė:
saulynas rašė:
Awriux rašė:

Nu mano daugiau tas juntama 4 pavara, laikant apsukas nuo 1800 iki 2400. Jaučias ir kitom pavaro, bet ne taip stipriai. Važiuojant normaliu greičiu, t.y 90 - 100 viskas ok.

Kai jūs ardot tas mašinas gal galit aptakyti į tokį klausimą: Ar tiesa, kad vidinė granata eina su visu pusašiu?

Kiek supratau klausimas man :roll: ,netiesa, irgi nusikala nuo slicu,pats keiciau trukusia guma,darbas reikalaujantis budrumo per daug užplosi suskaldysi aboimas,padaryta durnai :bum: ,kad nenusimautu ikirsti-užkernuoti slicai pusasio

Xantia break 99m,2,0HDI devil :doom: Red

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 05 2012, 00:16 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

jei uzduosiu durna klausima nepykit :) o jei keiciant siurbli, pas mane jis daro pis pis pis , o ji galima pakeist nuo xantia kokiu 95m,kad nebedarytu to pis pis pis ? :)

ir kokia mazdaug kaina orientirine kaina siurbliu? :) bet man atrodo, kad reikia pravalyt sistema, nes seip mano citroena aptikrines buvo juozas is panevezio, tai apie siurbli nieko nesake, o kai paklausiau del ko ilgai keliasi atsake ,kad reikia pravalyt sistema..

vaziuojant tiesiam kely, automobilis taip lengvai linguoja i sonus ar kur nelb suprantu, bet linguoja, o va duobykiu prisibijo, arba as jau ieskau bedu kuriu nera :D nes vaziuokle visa gera.

ir dar pastebejimas, jog kai ji man uzkila, vairuotojo pusej priekis buna siek tiek zemiau, pravaziavus kokius 10m uzsikelia... vo mistika, kuria reiks laikuj begant ziuret

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 09 2012, 17:44 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

nu dar karta sveiki, citrinos nejudinau 2 dienas, siandien uzkuriau ir ji ubage nenorejo uzsikelt, laukiau kokias 5 min ir gal vos vos uzsikele, bet faktiskai nesimate, uzkeliau per prievarta greit tada uzkilo, pajungiau ant normalaus rezimo ir daugiau viskas normaliai buvo, kas zino? parasykit, nes tada ryt varau i pnvz pas Juoza, kad paziuretu.

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 67 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3 4 5 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007