sveiki mielieji, kagi , kaip ir minejau nuvariau i tech apziura ,kad iskratytu vaziuokle (15lt tas malonumas) rado tik 2 sarnyrus blogus, 1 jau viskas jam kaput, o kitas nedaug, sake praleistu su tokiu technikine varant

bet nieko, iskarto nuleliau,kad atrestauruotu abudu , su nuemimu ir atreistauravimu vienos puses 50lt ( bet patikimas zmogus, dirba saziningai visas masinas varom pas ji traukes, sarnyrus atrestauruot) , bet vistiek man ja purte tolka tak, ir pastebejau,kad viena puse tik ( vairuotojo) nulekiau kur tiesina liotus, sakau va cia man vienoj pusej tiesinot, jos nepurto, dabar sakau mano purto, nueme rata galini, uzdejo ant balansavimo stakliu, ir ka, 2 dideli guzai !! nuvariau nusipirkau 2 padangas, kitas reikalas

) po to nulekiau virint dusliarka, nes kriokt pradejo, uzkele auto ( zmones uzsiima tik virinimu,patys gamina pusles dusliku, pecius ir t.t. ) paziurii, sako o vaikiti, dusliarkes nebera

D tai kadangi nepigus malonumas paligynus , tai pakeite ju gamybos pusle vidurine, ir vamzdi galima sakyt visa, neliete kur prie ziedo yra , ir iki galines pusles viska pakeite ( tevas senais laikais pas juos perdejo dusliarke, tai zmogus po sia diena su ja dar vazineja, patikimumas 100proc) bet ir sumokejau 150lt... bet nieko skupus moka 2 kart supratau del padangu

) taip svilpimas, atradau beda !!!!
tai gumos prie lango is lauko puses, jos padugnes nepritvirtintos, tai pradziai su super glue pritaisiau tas vietas kur labiausiai ejo vejas, pralekiau ant 120km/h ir ka jus manot, girdisi vos vos mazylitis svilpimas, nusipirkau dar 4 tuteles ir uzvariau tas gumas visas

bet po svenciu pirksiu kokios hermetikos ir uzstaisyisu amziams tas gumas

D
tai ka, citroenas tikrai mano ziniom jau idealus

) beliko pasikeist zvakes ir pagrindini dirza su guoliu

) bet cia pavasari

)) uzsipildyt pavasaop sferas ir i UK chalturint

DD