WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 23:48

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 10 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Rgp 21 2012, 14:31 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Sveiki,

Įdomu pasidarė ar kas iš CITROEN'IEČIŲ turi automobilines kameras fiksuoti kelius, kas juose vyksta, ir avarijos metu lengvai išsiaiškinti situacija ir nuo tu kurie daro tyčinius užkišinėjimus. :?:

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgp 21 2012, 19:04 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Turiu tą kamerikę,pas Harį paėmiau. Galiu pasakyti, kad jeigu būčiau etatinis filmukų siuntinėtojas tai per dieną galiu drąsiai 3-4 "vairuotojus" priduoti policijai. Bet kol kas tingiu siuntinėti. Avarijos dar neturėjau tai nežinau ar padeda išsiaiškinti (manau padeda). Vieną ką galiu iš savo pastebėjimo pasakyti, kad su kamerikę pats pradėjau tvarkingiau važinėti, nes kas žino - gal ir mane kas filmuoja :labas:

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgp 21 2012, 20:56 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Na gali ir būti tiesos dėl to, ka tvarkingiau važinėji. :appl:

O koks modelis yra tavo? Kiek mokėjei?

Aš žiūrinėju tai domiuos dabar.

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgp 22 2012, 17:10 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Modelis pats papraščiausias (nepamenu pavadinimo, čia forume pirkau iš Hario apie 120 lt berods). Naktimis matosi kiek lempos šviečia. Mašinų numeriai dieną (jeigu ne tiesiai prieš saulę) tai privažiavus per kokius 3 metrus jau matosi normaliai. Nesiruošiu visokių "vairuotojų" gaudyt, tai tokios kokybės pakanka. Kaikuriuos vikruolius truputi sutramdo pastebėtas prietaisas prie stiklo. Dar tik 2 mėnesius turiu tai nuotykių didelių nebuvo. Bet kai pažiūri rusiškus prifilmavimus videoregistratoriumi, tai tikiuosiu ir aš kokį gerą filmuką užfiksuot.

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgp 22 2012, 19:57 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Jo jo, rusai tai gerų ten prifilmave. Tiek skraiduolių, tiek kur užkišinėja ir dar eina muštis tipo ką tu darai - tas tai juokingiausia man yra, pats kaltas ir dar šakojas kai viskas nufilmuota. :)
O tai Haris prekiauja tom kamerom?

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgp 23 2012, 08:32 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Net nežinau. Turėjo tai pardavė. Gali pabandyt čia per ap jo užklausti.

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgp 23 2012, 20:35 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Ir as turiu VR-601, berods, kitaiska. Metai vazineju.
Kaip uz tokia kaina, tai gera...panaisiai, apie 120lt.
parduotuveje tokios bene 250, bet su garantija.
Trukumai: nakti filmuoja tiek, kiek tavo faros apsveicia, ir sunkiai detales ten iskirsi. (diena viska sok, tik gal pries saule, numeris masinos atspindi siek tiek); didele-ta prasme, matosi lengvai is lauko, tenka kas nakti nuiminet..; judesio daviklis, ijungiantis filmavima, kartais suveikineja kaip kada nori (bandziau tik kelis kartus, gal kazka ne taip nustaciau...).
o visa kita tik pliusai. kelyje ramus. ypac jei vaziuoji ramiai ir zinai, kad vaziuoji pagal taisykles. vat del ramybes ir pirkau.
paskutinis prikolas:
is greitejimo juostos pries pat mane "isiliejo" bemwe kazkokia, piguva, trojke, gal po 2000m. Bet isiliejo taip, kad jei buciau tik stabdes, tai butu nepakake-buciau i gala nestipriai bakstelejes, teko issukinet. siaip tai, ir buciau bakstelejes is principo( laikas jau bamperi priekini keist grazesniu... :mrgreen: ), bet kaip taisykle, tokie lx maisosi kai skubi, ir neturi laiko deklaracijoms.....
Tai stai, issukau, pries tai pamirksejes farom ( signalas pas mane neveikia). Anas uzmyne tapke ir nuruko. ka tu ten su 89kw ji pavysi...paviaju prie sveisoforo...susigretinau, atsisukau, morda i mane ziuri. as jam pirstu pagrasinau ir parodziau i registratoriu. suprato. nuvaziuodamas avarinem pamirksejo, mol "atsiprase", kad mentam nesiusciau ar i Interneta nedeciau....
Ir tokiu atveju ne vienas.....

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgp 23 2012, 21:27 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

POWER rašė:
paviaju prie sveisoforo...susigretinau, atsisukau, morda i mane ziuri. as jam pirstu pagrasinau ir parodziau i registratoriu. suprato. nuvaziuodamas avarinem pamirksejo, mol "atsiprase", kad mentam nesiusciau ar i Interneta nedeciau....
Ir tokiu atveju ne vienas.....

Teisingai. :appl: Va ir dėl to gerai toks dalykas, prisibijos lakūnai. Ramiau važinės...

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgp 23 2012, 23:34 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Tik nesiųskit tokių, kur skrenda, bet niekam kitam netrukdo. Kas bus, jei vos pažeidęs taisykles būsi skundžiamas... :roll:
Visi retkarčiais kažkur ekstremaliai skubam, ne Skandinavija, kad nau problem ir be streso visas gyvenimas. O ir toj pačioj Švedijoj, ramiai šurmuly iešodamas parkingo, užsižiopsojęs Stokholmo centre raudoną pralėkiau, policininkas kitoj sankryžos pusėj pasukiojo galvą motyvaciniu žvilgsniu, bet nurašė žmogiškam netobulumui ir tiek :)

ZX 92
P406 2.0HDi 99
Suzuki DR650RSE 96
Ex: 3BX, 2ZX, C5 I, Xantia, Audi 80

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgp 24 2012, 09:30 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Tadai, ne nu tai taip kartais patys būnam skraiduoliai.
Pats gyvenu dabar norgei tai man ju tas važinėjimas tai nežinau nervus drasko ir tiek. :bum:
Važinėjasi jie sau relax ir p....ui viskas, nei žiūri ar jam šalutinis ar pagrindinis suka viena puse - žiūri kita.
Tai žiema jau buvo įkalęs AUDI Q5 2009m norvegas man į basatą B5 98metų. :appl: :) Prisiskraidė.

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 10 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: