Ir as turiu VR-601, berods, kitaiska. Metai vazineju.
Kaip uz tokia kaina, tai gera...panaisiai, apie 120lt.
parduotuveje tokios bene 250, bet su garantija.
Trukumai: nakti filmuoja tiek, kiek tavo faros apsveicia, ir sunkiai detales ten iskirsi. (diena viska sok, tik gal pries saule, numeris masinos atspindi siek tiek); didele-ta prasme, matosi lengvai is lauko, tenka kas nakti nuiminet..; judesio daviklis, ijungiantis filmavima, kartais suveikineja kaip kada nori (bandziau tik kelis kartus, gal kazka ne taip nustaciau...).
o visa kita tik pliusai. kelyje ramus. ypac jei vaziuoji ramiai ir zinai, kad vaziuoji pagal taisykles. vat del ramybes ir pirkau.
paskutinis prikolas:
is greitejimo juostos pries pat mane "isiliejo" bemwe kazkokia, piguva, trojke, gal po 2000m. Bet isiliejo taip, kad jei buciau tik stabdes, tai butu nepakake-buciau i gala nestipriai bakstelejes, teko issukinet. siaip tai, ir buciau bakstelejes is principo( laikas jau bamperi priekini keist grazesniu...

), bet kaip taisykle, tokie lx maisosi kai skubi, ir neturi laiko deklaracijoms.....
Tai stai, issukau, pries tai pamirksejes farom ( signalas pas mane neveikia). Anas uzmyne tapke ir nuruko. ka tu ten su 89kw ji pavysi...paviaju prie sveisoforo...susigretinau, atsisukau, morda i mane ziuri. as jam pirstu pagrasinau ir parodziau i registratoriu. suprato. nuvaziuodamas avarinem pamirksejo, mol "atsiprase", kad mentam nesiusciau ar i Interneta nedeciau....
Ir tokiu atveju ne vienas.....

; XM'91V6 LPG; XM'98turbo LPG
Ex: XM'90 2.0iLPG; XM'92 V5 LPG; XM'96 V6 APD LPG; XM'93 V6 APD LPG; XM'00 2.5td
Visada su XM...