[quote="paskaliss"]Sveiki,
2003 m. C5 2.2 HDI, 133 AG, exclusive, automatas. Turiu problemą, kurios tiksliai tokios kaip mano forume nemačiau. Važiuojant užsidega Engine anti-pollution fault ir ESP system faulty pranešimai, dingsta trauka. Dažniausiai užsidega abu pranešimai iš karto: t.y. kartu anti-pollution system ir ESP system faulty, tačiau jei užsidega tik anti-pollution pranešimas tai trauka NEDINGSTA. Trauka iškart DINGSTA tik užsidegus ir ESP system faulty (o ESP pranešimas vienas niekada neįsijungia, tik kartu su anti-pollution). Čia atkreipsiu dėmesį, kad važinėjant mieste trumpais atstumais - jokių pranešimų dažniausiai neįsijungia, o jie įsijungia ir trauka dingsta važiuojant prieš kalniuką ar įvažavus į trasą po kokių 5-10 km. Jei variklį po to užgesinus palaikai kokias 10-15 min, vėl įjungus rodo tik anti-pollution faulty (ESP pranešimo nelieka) ir trauka atsiranda, bet pavažiavus kartais 10 km kartais 50 km ESP system faulty vėl isijungia ir trauka dingsta

. Palikus auto per nakti, ryte dazniausiai vel viskas ok, neberodo jokiu "service" pranešimų ir trauka gera, iki artimiausio ilgesnio kalniuko ar greitesnės tiesiosios. Buvau nuvaziaves i serviza Autobela, pajunge prie kompo ant diagnostikos, nuėmė visus errorus ir išleido. Bet po 50 km vėl tie patys pranešimai įsijungė

. Iš simptomų spėju kad tai turbinos problema, o ne FAP filtro ar Eolys. Kiek pavyko surasti, apie turbinų bėdą esant panšiems simptomams rašo ir angliškuose forumuose.
Gal galetumet patarti, kas esate susidūrę? kaip išspręsti? Gal parekomenduotumėt kokį daktariuką, nes nenoriu vel vaziuoti i serviza kur man lieps daryti ta ir aną (vien pvz turbinos nuėmimas ir pratestavimas ant stendo nuo 800 lt), o rezultate po 50km vėl ta pati engine problema užsidegs ir dings trauka
Sveiki, simptomai buvo tokie patys, kaip ir parašyta. Patikrinus buvo nustatytas per didelis slėgis turbinoje (ar turbinos per didelis sukeliantis slėgis - tiksliai nepamenu). Bandė keisti ir turbinos vožtuvą (toks juodas), bet tai nepadėjo. Finale pakeitė sklendės diafragmą mano atveju 0363.87
http://baraholka.onliner.by/viewtopic.php?t=6209288 . Dabar klaidos dingo viskas dirba normal.