Cautionas rašė:
Sveiki citroenistai, vienoj temoj skaičiau, žmogus sako jog sunkiai rytais kuria savo zyzeli, lygiai taip pat kaip ir aš, kaip jis sako purkštukai ne kokiam stovyje jau, atėjo laikas ir maniškius praskanuoti, vat iškilo klausimas man toks, kur Šiauliuose greitai, patikimai ir aišku nepermokant galėčiau nuvaryt savo zyzelį patikrint purkštukų gyvenimą? Gal kas darėt Šiauliuose, pasidalinkit info. Ačiū

o dar vienas siaulietis. Tai va kad su elektriniais purkstukais as nezinau tiksliai kur kas, Reik klaust vilkaviskio gatveje, simsej, ten diedukas jau nebelabai tvarko, dabar jo sunus tuom uzsiima, bet ar elektrinius pusktukus patikrins as tikrai nezinau, bet siaip jie rankas turi geras ir daro gerai.
Bet jei ryte sunkiai kuriasi tai toli grazu ne purkstuku beda gali buti. Tavo zvakes geros? oro kuro sistema negaudo? dumina? purtosi? jei tik sunkiau kuriasi bet uzsikurusi nesipurto, nedumina ilgai ir panasiu fintu nedaro, tai tikrai ne purkstuku beda. Zinok viena, jei purkstukai meza, tai ir dumai verciasi ir netraukia ir kura eda.
Pas mane irgi sunkiai kuriasi kai salta ir tik uzkurus kokias 5 sekundes variklis dirba nenoriai, isspjauna palta/pilka duma ir po keliu sekundziu nebedumina, dirba tvarkingai. Maniau kad nuseda kuras... bet kai lauke silciau tai to nera, kuriasi graziai, neduma, nesivarto niekas, zvakes irgi sveikos. Nezinau kame beda. O tu nesikabinek prie tu purkstuku manau. p.s. issiimti juos vieni juokai. Tik iskart nusipirkt reiktu varines saibeles po purkstukais ir plasmasines ivores. 40 lt kainuot turetu parduotuveje prie elnio, pas Audriu.
p.s. kaip taviske atrodo xantija?
beje, i dizva tik nevaziuok... Yra dizestopas buvusio ATI teritorijoi. Jau tada geriau ten vaziuoti. Nes dizvoi tai patikek...nori sugadint masina, tada gali drasiai ten duoti.