Keiciau galines sferas bet tokio garso nebuvo, man buvo taip, kad vazhiuojant keliu gale barshkedavo kaip kad stabilnikai priekyje butu ihbarshkeje priekyje tai vat toks garsas budavo tik gale. Tabalaika kazhkokia bildanti. Vieni bure kad gumoms pipec, pakeiciau gumas, bilda, kiti "Meharis" bure kad shakiu guoliai, pakeiciau pas juos 400 lt. Ishvazhiuoju bilda

tie isizhioje ieshkojo slieku visur bet nerado. Nu bet tipo dirbom guolius keitem, rode man tuos blogus guolius, nu nuotaika gera buvo "dzin" nesigincyjau, pakeite tai pakeite. Kagi gumos keistos guoliai keisti lieka amortizacija.
Paskambinau i KLP antanukui(auksiniu ranku mestriukui ) sako jis man kokio velnio viska keitei? rekejo nuo sferu bandyti, ten ir pinigu nesukishi ir pasitikrinsi ish karto kame reples
OK. Dede saulynas parupino sferas(nuo xsiushos) dede profanas jas pakeite. Ishvazhiavau ish profano ir akurat niekas nebebilda

Tai arba profano rankos tiesios arba saulyno sferos geros pasitaike

bet va jau gal 3 metai vazhineju ir niekas nebebilda.
Pas mindauga veliau elektrenu gatveje buvau, pilde sferas (bo zalios pa mane isuktos) shnekejau su juo apie bashkala gale, sake buna tai, Irgi keites yra sferas ir barshkalai baigesi
Galite visada pasitikrinti, sferas pakeiciata ir matysite sferos ar ne