PauliusJankus rašė:
Nu vat o aš jau kiek forumu buves su automobiliais savo tai smagu paskaityti kitų įdėjas ir kažkokių tai minčių pats pasisemi.
Aš bliamba mastau apie dažyma tik tos navigacijos ekrano panelę ir durų aplink rankenas. Galvoju ar išvis apsimoka jei nedažau kitko, ar neatrodys be ryšio..
Tu kiek mačiau ir spidometrą ir magės konsolę dažei pas tave kažkaip kitaip žiūrėsis. Hmm reiks photoshopo meistrų ieškot

Bet šiaip galvoju pagyvėti turėtu, nes realiai dabar ta matinė kažkaip mane erzina kad prilietus pirštais palieka iškarto žymės.
be rysio neatrodys jei bus dazomos duru rankeneliu apvadai + navigacijos apvadas-puikiai dera ir papildo salona. aisku nepamaisytu ir spidometro apvadu dazymas.
sekantis zingnsi butu jau visu daliu dazymas- rankenu plastikines dalies, stiklu pakeleju
del navigacijos mago/klimato kontroles paneles apvado - jis isipaiso i bendra konteksta ir nedazytas ( su 3d navidrive) . draugas pamodeliavo 3D, butu gaziau jei ir pati navigacija butu nudazyta(vaizdas gaunasi panasus i peugeot integruota navidrive 3d) bet techniskai tia beveik neimanoma (neina isimti mygtuku jie uzlituoti)
beje idomus dalykas nutiko su su spidometro prietaisu skydelio lemputemis(ilgos trumpos, parkingo, ruko) nakti vaziuojant jos gana blasko ir ryskiai plieskia. paprasiau kad su tokiu spec mini pulvizatorium uztamsintu (paliekant rankini, abs, ir kitas sviesiomis) uztamsino idedu spidometro apvada (kuris kazkiek tamsina) kad savo dazyto be reikalo nebraizyt panaudojau atsargini. ziuriu vis dar per daug sviecia, sakau reikia dar. nudaze lyg ir gerai- blausiai sviecia bet dar dienos metu eina iziuret. surenku su tuo tikruoju ir ka - diena nesimato - pasirodo gamykliskai sito jau buvo tamsintas

panasiu bajeriu buvo ir su duru apvadais.
beje darant upgreida suzinojau kaip nesijungiant su diagbox'u prie variklio ECU atskirti ar masina pravaziavus 100 000km ir rida tikra ar atsukta 200 000-300 000 tukstanteliu. nereikia i pedalus, vairus , mygtukus ar dar kur ziuret , uztenka patikrinti viena daikta salone, jis devisi nepastebimai bet faktura pakinta. nepriklausomai ar vazinejama ilgais atstumais ar miesta. patikrinau keliose masinose. beda kad neina atskirti pagal tai 200 000 ir 300 000km. bet jei deklaruojama rida iki 100 000km ar siek tiek virs 100K lengvai galima patikrinti. kita masina kai pirksiu jau zinosiu