tadas1991 rašė:
ukw rašė:
Nu tai aišku tyla, nes kai keisdamas parktorniką sugadinsi naujo S Classe bašmaką..........."_]
A, beje, tempėjo plastmasė irgi pogatavė. Kažkaip pažiūrėjus į tą plastmasę ir į apatinio bašmako nebuvimą, kilo minčių, kad buvę kažkokių problemų su tepimu. Taigi, rinkdamas galvą kišu kaištį į smagratį ir tik ŽIŪ - ogi karteris suvirintas

Paleidau, viskas.
Sąmata, darant normaliai, būtų tokia:
Paskirstymo diržas Dayco 20eur
Velenėlio riebokšlis Elring 4,5eur
Dangtelio tarpinė Elring 8eur
Hermetikas Elring Curil T - kažkiek eur
Purkštukų poveržlės Bosch - 4vnt po 1eur- 4eur
Tepalas Total Quartz 9000 5w40 - 20eur
Tepalo filtras Mann filter 5eur
Tepalo išleidimo varžto tarpinė 0,5eur
Paskirstymo diržo dangtelis siurblio pusės naudotas 10eur
Bašmakas, velenėliai ir skriemulys, naudoti, komplektas 50eur
Darbas apie 150-180eur.
Viso: dalys 122eur + darbo laiko krūva.
Tiek man atsiėjo šitas reikalas.
Purkštukus netgi keraminiu tepalu sutepiau, nes pradinio pokalbio metu buvo suabejota mano kompetencija.
Beje, minėtas paskirstymo diržo dangtelis uždėtas sveikas, bet iki galo neišsprendė problemos. Pasirodo, didysis galinis dangtelis taip pat apipjaustytas, tad diržas vistiek matosi ir atviras, tik dabar jau tik iš vienos pusės, tos pačios, kur įkrito gumytė. Taip ir paliksiu

Grandinės tempėją palikau irgi pogatavį, nes jis dar buvo savo vietoje, skirtingai negu bašmakas, ir mašina važiuoja. Skriemulys veleno skaičiuoja paskutines dienas, nors dar nekalena, AC skriemulio sankabos guolis skaičiuoja paskutines dienas, ūžia.
Dar šitai mašinai buvo pataisyta Parking assist sistema, pakeistas vienas daviklis, kuris man kainavo 10eur (daviklį žmogus atsivežė pats, bet jis buvo neveikiantis, bet pakeičiau jį veikiančiu pas tą patį pardavėją, taigi kainavo mano laikas ir kuras) ir darbas už 20eur. Šitie darbai irgi nekainuos
Dar buvau sutvarkęs Xenono laidus, bet jis po mašinos užvedimo dar švietė, o dabar ir vėl nešviečia, tai taip ir paliksiu.
ir daugiau aš šito automobilio nebematysiu