WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Lie 20 2025, 22:35

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 3238 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 104 105 106 107 108 ELLIPSIS 216 Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Kov 22 2017, 22:56 
Atsijungęs
Senbuvis

Mrzaus rašė:
Mrzaus rašė:
O kaip jums šitas variantas?
2010 m. 2 L HDi, 6100 €, ridos nerašo, tai spėju, kad bus daug:
https://autoplius.lt/skelbimai/citroen- ... 58725.html

Toks atitiktų visus mano kriterijus, jei tvarkinga auto būtų.

Pasiskambinau. Atvežta tik šį šeštadienį. Pabraižyti bamperiai, bet tipo nedaužta ir tvarkinga. Sako, kad rida 230k km, bet spėju, kad reali bus dvigubai didesnė...
Prancūzijoj buvęs savininkas - greitoji (ambulance). VIN: VF7RDRHF8BL534461.

Normali rida, net didoka. Mašinai tik šešeri metai, tad bus įmanoma ridą patikrinti pas atstovą.

Į viršų
StandartinėParašytas: Kov 22 2017, 23:08 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Pas mus taip, normali rida, vakaruose ji buvo bent 100k km didesne. Neatsibodo dar svaigt apie tas ridas? Panasu kad jau kai kurie lietuviai baigia save itikint kad tikra rida ju automobiliu :mrgreen: Jei kas norit tai galiu prie "mazos" automobilio ridos pasiulyt mazos ridos padangas, prabege tik 1000km, protektoriaus likutis iki 1mm, bet rida tai tik stuke km :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Neisizeiskit, bet nuvarytus arklius ziurekit vietoj ir tik paskutinej vietoj i rida. As pats vazineju su ant skydelio 150k km rida, bet kas is to, vistiek atsukta, bet bent perkant nebuvo plautas variklis ir neapsisikes tepalais...

Į viršų
StandartinėParašytas: Kov 23 2017, 00:22 
Atsijungęs

Pas mane 2.0 dyzenliukas tai ima 10 ltr, 2010 metu.

Į viršų
StandartinėParašytas: Kov 23 2017, 08:25 
Atsijungęs
Plepys

Komentadas rašė:
Pas mane 2.0 dyzenliukas tai ima 10 ltr, 2010 metu.

tai tiek pat kaip 2 L benzinas :cry:

Į viršų
StandartinėParašytas: Kov 25 2017, 13:54 
Atsijungęs
Senbuvis

Vycius rašė:
Pas mus taip, normali rida, vakaruose ji buvo bent 100k km didesne. Neatsibodo dar svaigt apie tas ridas? Panasu kad jau kai kurie lietuviai baigia save itikint kad tikra rida ju automobiliu :mrgreen: Jei kas norit tai galiu prie "mazos" automobilio ridos pasiulyt mazos ridos padangas, prabege tik 1000km, protektoriaus likutis iki 1mm, bet rida tai tik stuke km :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Neisizeiskit, bet nuvarytus arklius ziurekit vietoj ir tik paskutinej vietoj i rida. As pats vazineju su ant skydelio 150k km rida, bet kas is to, vistiek atsukta, bet bent perkant nebuvo plautas variklis ir neapsisikes tepalais...

Mašinai šešeri metai. Atstovas savo duomenų bazėje patikrines mato įrašą, kad mašinai buvo keista traukė ir prieš pvz. pusmetį rida buvo kokiais penkais ar septynias tukstančiais mažesnė nei dabar rodo. Tai vistiek galvoti, kad rida atsukta?

Į viršų
StandartinėParašytas: Kov 25 2017, 22:49 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Bivainis rašė:
Vycius rašė:

Mašinai šešeri metai. Atstovas savo duomenų bazėje patikrines mato įrašą, kad mašinai buvo keista traukė ir prieš pvz. pusmetį rida buvo kokiais penkais ar septynias tukstančiais mažesnė nei dabar rodo. Tai vistiek galvoti, kad rida atsukta?

Tai gal nuvaziavo per pusmeti tiek. Jei butu rida didesne nei dabar tai tada faktas kad sukta :) nors su tais faktais dabar pats zinai kaip yra...

Į viršų
StandartinėParašytas: Kov 25 2017, 23:09 
Atsijungęs
Senbuvis

HeLLmiX rašė:
Bivainis rašė:
Vycius rašė:

Tai gal nuvaziavo per pusmeti tiek. Jei butu rida didesne nei dabar tai tada faktas kad sukta :) nors su tais faktais dabar pats zinai kaip yra...

Nelabai suprantu ką norėjai pasakyti. Jeigu atstovo turimi duomenys apie paskutinius apsilankymus servise ir ten užfiksuota rida, iš esmės sutampa su mašinoje rodoma rida, tai kodėl vistiek reikia galvoti kad rida kažkas sukiojo?

Į viršų
StandartinėParašytas: Kov 26 2017, 10:27 
Atsijungęs
Senbuvis

viskas ok, tiket galima BUTU. tik menamas atvejis 99% ne is realaus gyvenimo. todel nera ko tiket kol faktai "pvz" ir "jeigu" lygyje.
bet apsneketa apie tas ridas daugiau negu reikia. tegu kiekvienas pasidaro jam tinkamas isvadas

Į viršų
StandartinėParašytas: Kov 26 2017, 11:57 
Atsijungęs
Senbuvis

nerimka rašė:
viskas ok, tiket galima BUTU. tik menamas atvejis 99% ne is realaus gyvenimo. todel nera ko tiket kol faktai "pvz" ir "jeigu" lygyje.
bet apsneketa apie tas ridas daugiau negu reikia. tegu kiekvienas pasidaro jam tinkamas isvadas

Kalbu tik apie mašinas kurioms apie šešeri metai ar dar mažiau ir jos dažniausiai vis dar aptarnaujamos pas gamintojų atstovus kur kiekvieno apsilankymo metu fiksuojama rida ir ją lengva patikrinti. Tai kodėl atvejis 99% ne iš realaus gyvenimo?

Į viršų
StandartinėParašytas: Kov 26 2017, 21:03 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Kadangi yra panaši tema apie XM, gal kam bus įdomu C5 X7 3HDi 177kw išlaidos po pirkimo ir eksploatacija :)
2016.07 / 237 665km - įsigytas 2010 C5 3HDi universalas
2016.07 / 237 975km - pakeistas tepalas, bei jo ir oro filtrai + apdraudžiau metams 450eur
2016.08 / 238 400km - Nupirktos padangos M+S R18 (neturėjau planų paimti taip greit ratus žiemai :( ) 320eur
2016.09 / 240 420km - Kuro siurblio, Gen., Paskirsymo diržai su viskuo , plius kuro filtras ir APD 40% tepalo 445eur
2016.10 / 241 500km - AC kompresoriaus skriemulys (guolis) 46eur
2016.10 / 241 750km - Pilnas antikorozinis su Dinitrol danga, kitos ertmės kur matosi - Krown vaško danga 196eur
2016.11 / 242 100km - Daug autokosmetikos, vaškai, šampūnai ir visa kita, perdėta meilė mašinai ždž :D 80eur
2017.03 / 245 455km - Papildytas AC ir pakeistas salono filtras 30eur

Dar galima pridėti, kad per šiuos 8000km po pirkimo, kuro vidurkį rodo 7.6l/100km (prieš žiemą rodė 7.2, po žiemos pakilo) avg greitis 41km/val. Realios bus maždaug +0.5l/km Pilu Miles Plus, tai manau bus dar apie 700eur kuro, bet čia labai grubiai.

Šiaip iš remonto perspektyvos nieks jai neišlindo, viskas buvo daugiau mažiau po pirkimo privalomi darbai (na gal va kondicionieriaus guoliukas buvo pastebėtas keičiant diržus, kad reiktų jį keisti, bet tai daug nekainavo)
Tad viso per šį laikotarpį išleista apie 2200eur be pačios mašinos, bet įskaitant draudimą, visus privalomus keitimus po pirkimo ir dyzelį. Kadangi 90proc. ką norėjau pasikeičiau (dar kartelį profilaktiškai pakeisim 40% APD tepaliuko, ir aušinimo skystį į naują) daugiau beliks tik važiuot ir važiuot. Atmetus kurą ir draudimą, po pirkimo tokia mašina papildomai kainavo apie 1000eur. Nors viskas kas keista, buvo tik dėl šventos ramybės :) Beje, ir važinėju aš pakankamai nedaug su ja (toks jau mano darbas) Daugiau valau ir grožiuosi nei važiuoju :D Ateityje, kaip sekasi eksploatuoti, informuosiu.
Aplamai labai džiaugiuosi pirkiniu, labiausiai patinka stebinti pažįstamus, kurie įlipę iš tos pačios klasės konkurentų, viskuo stebisi, kaip čia Citroenas taip fainai važiuoja ir pan. Beto salonas naktį - vau, su gera "Interstelar" tipo muzika, atrodo pilotuoji erdvėlaivį... :) Dėl konkurentų, manau artimiausias ir verčiausias dėmesio konkurentas C5 X7 yra Opel Insignia (na mano nuomonė čia) Bet čia tik tiems kurie turi kažką prieš Citroeną. Dėl pačios Citroen dvasios, taip gal kažkas pasakys, kad jau nebeliko tikros Citroeniškos dvasios jame, bet aš gaila, bet senesnio hidraulinio neturėjau (giliai svajoju ateityje turėti kokį BX ar XM garaže prie kurio leisčiau vakarus) tad man persėdus nuo Xsaros į C5, tikrai naujoji Citroeniškesnė mašina :) :)

Citroen Xsara 2L HDi pas Brolį

Į viršų
StandartinėParašytas: Kov 26 2017, 21:57 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Vilimantas rašė:
2016.07 / 237 975km - pakeistas tepalas, bei jo ir oro filtrai + apdraudžiau metams 450eur
)

Kiek jame filtrų ir tepalų? :o nemaža kaina arba čia jau labai palepinai citroen'ą :butel:

Į viršų
StandartinėParašytas: Kov 26 2017, 22:06 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

GRUB rašė:
Vilimantas rašė:
)

Kiek jame filtrų ir tepalų? :o nemaža kaina arba čia jau labai palepinai citroen'ą :butel:

:D Ne, bėda, kad tai pirmoji mano mašina, kurią draudžiau ant savęs, nes ankščiau penkis metus važinėjau su mašina, kuri buvo registruota ant šeimos nario - nes prieš mane ji mano šeimoje ir buvo, todėl C5 buvo pirma mašina kurią draudžiau ant savęs, todėl taip brangiai gavosi... :(

Citroen Xsara 2L HDi pas Brolį

Į viršų
StandartinėParašytas: Kov 27 2017, 12:57 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Vilimantas rašė:
GRUB rašė:
Vilimantas rašė:
)

:D Ne, bėda, kad tai pirmoji mano mašina, kurią draudžiau ant savęs, nes ankščiau penkis metus važinėjau su mašina, kuri buvo registruota ant šeimos nario - nes prieš mane ji mano šeimoje ir buvo, todėl C5 buvo pirma mašina kurią draudžiau ant savęs, todėl taip brangiai gavosi... :(

Na as uz savo 2011m. 2.2 150kw exclusive mokejau 560 euru pries metus laiko Lietuvos Draudime uz kasko...Labai nustebau, kad tiek daug uz nevagiama masina...bet jie ten paskaiciavo uz galinguma, uz komplektacija, uz metus...nu zodziu tikrai daug...Kitur galima 200 euru pigiau apdraust...nes siaip stazas mano didelis, avariju nera, visada pas juos draudziuos....Bet jie ten man vardino punktus, kur kitam draudime ivykis jau butu nedraudiminis...pvz padarai ivyki degant raudonam sviesaforo signalui...kitur jau nieko negautum, o jie ismoketu...ir ten daug tokiu punktu pavardino....Beje gal daugiau kas parasys kiek moka uz kasko ir koks c5 ir kokiam draudime...nes tie draudimai tai slepia info, praso konkreciu duomenu, tada tik paskaiciuoja...

Į viršų
StandartinėParašytas: Kov 27 2017, 13:11 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Vilimantas rašė:
Dėl konkurentų, manau artimiausias ir verčiausias dėmesio konkurentas C5 X7 yra Opel Insignia (na mano nuomonė čia) Bet čia tik tiems kurie turi kažką prieš Citroeną. Dėl pačios Citroen dvasios, taip gal kažkas pasakys, kad jau nebeliko tikros Citroeniškos dvasios jame, bet aš gaila, bet senesnio hidraulinio neturėjau (giliai svajoju ateityje turėti kokį BX ar XM garaže prie kurio leisčiau vakarus) tad man persėdus nuo Xsaros į C5, tikrai naujoji Citroeniškesnė mašina :) :)

As tai nemanau, kad Insignia galetu nors kiek prilygti C5 geroj komplektacijoj su geru varikliu :) Jei imant dyzelius tai isvis ka ten tas Opel 2.0 litru matoras visai niekam tikes visom prasmem...O vaziavimas irgi visa galva zemesnio lygio...pirmosios Insignijos yra labai kietos ir nekomfortiskos, facelifte siek tiek paminkstino, bet iki c5 komforto tai tikrai niekaip netraukia...O dyzeliu tokiu kaip 2.2 ir 3.0 hdi tai jiems tik pasvajot :) Plius korozinis kebulo padengimas Insignijos irgi nera ka lygint su C5. Esu mates 2010m egzemplioriu jau normaliai rudziu turinti :) Taigi cia tik oficialiai abu auto priklauso D segmentui :) Bet realiai kaip ir pats sakei , kad visi nustemba kai pravaziuoja su C5. Ta galiu paliudint ir as :) Ipudziai neprastesni nei su E klases mersu ar A6 tai jau tikrai :)

Į viršų
StandartinėParašytas: Kov 27 2017, 13:35 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Vilimantas rašė:
Kadangi yra panaši tema apie XM, gal kam bus įdomu C5 X7 3HDi 177kw išlaidos po pirkimo ir eksploatacija :)
2016.07 / 237 665km - įsigytas 2010 C5 3HDi universalas
2016.08 / 238 400km - Nupirktos padangos M+S R18 (neturėjau planų paimti taip greit ratus žiemai :( ) 320eur
2016.09 / 240 420km - Kuro siurblio, Gen., Paskirsymo diržai su viskuo , plius kuro filtras ir APD 40% tepalo 445eur
2016.10 / 241 500km - AC kompresoriaus skriemulys (guolis) 46eur
2016.10 / 241 750km - Pilnas antikorozinis su Dinitrol danga, kitos ertmės kur matosi - Krown vaško danga 196eur
2016.11 / 242 100km - Daug autokosmetikos, vaškai, šampūnai ir visa kita, perdėta meilė mašinai ždž :D 80eur
2017.03 / 245 455km - Papildytas AC ir pakeistas salono filtras 30eur

Dar galima pridėti, kad per šiuos 8000km po pirkimo, kuro vidurkį rodo 7.6l/100km (prieš žiemą rodė 7.2, po žiemos pakilo) avg greitis 41km/val. Realios bus maždaug +0.5l/km Pilu Miles Plus, tai manau bus dar apie 700eur kuro, bet čia labai grubiai.

Šiaip iš remonto perspektyvos nieks jai neišlindo, viskas buvo daugiau mažiau po pirkimo privalomi darbai (na gal va kondicionieriaus guoliukas buvo pastebėtas keičiant diržus, kad reiktų jį keisti, bet tai daug nekainavo)
Tad viso per šį laikotarpį išleista apie 2200eur be pačios mašinos, bet įskaitant draudimą, visus privalomus keitimus po pirkimo ir dyzelį. Kadangi 90proc. ką norėjau pasikeičiau (dar kartelį profilaktiškai pakeisim 40% APD tepaliuko, ir aušinimo skystį į naują) daugiau beliks tik važiuot ir važiuot. Atmetus kurą ir draudimą, po pirkimo tokia mašina papildomai kainavo apie 1000eur. Nors viskas kas keista, buvo tik dėl šventos ramybės :) Beje, ir važinėju aš pakankamai nedaug su ja (toks jau mano darbas) Daugiau valau ir grožiuosi nei važiuoju :D Ateityje, kaip sekasi eksploatuoti, informuosiu.
Aplamai labai džiaugiuosi pirkiniu, labiausiai patinka stebinti pažįstamus, kurie įlipę iš tos pačios klasės konkurentų, viskuo stebisi, kaip čia Citroenas taip fainai važiuoja ir pan. Beto salonas naktį - vau, su gera "Interstelar" tipo muzika, atrodo pilotuoji erdvėlaivį... :) Dėl konkurentų, manau artimiausias ir verčiausias dėmesio konkurentas C5 X7 yra Opel Insignia (na mano nuomonė čia) Bet čia tik tiems kurie turi kažką prieš Citroeną. Dėl pačios Citroen dvasios, taip gal kažkas pasakys, kad jau nebeliko tikros Citroeniškos dvasios jame, bet aš gaila, bet senesnio hidraulinio neturėjau (giliai svajoju ateityje turėti kokį BX ar XM garaže prie kurio leisčiau vakarus) tad man persėdus nuo Xsaros į C5, tikrai naujoji Citroeniškesnė mašina :) :)

Auto pirkta 2016-10
Tokios pačios komplektacijos automibiliuko išlaidos:
1. Pakeisti tepalai su filtrais + oro filrai. - 120 europietiškų
2. Pakeisti paskirstymo diržai su viskuo - 425 europietiškų;
3. Apdrausta LD Kasko - 395 europietiškų;
4. Vairuotojo saugos diržo itempimas + DRL keitimas - 75 europietiški;

Kolkas tik tiek. Laukia skaudi injekcija už padangas.

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 3238 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 104 105 106 107 108 ELLIPSIS 216 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007