Elviukai123 rašė:
valdas 76 rašė:
Kai buvau jaunas ir biednas, važinėjau ir aš benzu-dujom, ir kelis kartus netgi teko ant "šlipso" iki degalinės važiuot, nes pasibaigė VISKAS, kas buvo ir bake, ir balione... Šiaip turiu porą benzininių mašinų, bet dujų jose niekada nebuvo ir nebus, nes mašinos ne kasdieniam naudojimui, kam jas gadint. O apskritai, per metus važiuojant 40-50000 km, nevežiojant oro ir neturint tuščių pontų, alternatyvų dyzeliui nėra.
jei pasibaigia abu kurai tai rodo arba benzino rodykles gedima arba zmogaus poziuri i masina. siaip as vazineju abiem kurais toje pacioje masinoje -dujomis 70% laiko benzinu 30% tai dujos tikria ne is norejimo sutaupyti centus. tiesa apie 2000eur susitaupo vazinejant dujomis per metus. tike kiek vaziuoju (107km/d vidurkis) vazinedamas tik benzinu isleisciau apie 5400EUR kurui per metus. tai nera jau tiek mazai.
dyzeliu tokiu neradau, net jei butu nekalenantys varikliai, dyzeliu galingumai baigiais ties 200kW taip kad nera jokiu alternatyvu , ne visi kaip Atas moka isijungti vaizduote kad masina traukia, buna situaciju kai reikai kad masina is tikro trauktu

Elviukai, galiu pasakyt, kad tavo meile benzinams irgi yra akla

O kas del vaizduotes, tai ir yra svarbiausia, kad pagal pojucius masina teiktu dziaugsma

Beje kazkodel trasoje mane ta vaizduote irgi pilnai tenkina, dar nebuvo varianto, kad kazko neapsilenkciau

ar dvejociau ar pavyks...spustelnu ir 450 nM jau nesa mane

Aisku as nesilyginu su Elviuko Jaguar supercharged trauka, bet lyginu tarkim su pries tai turetu slipnesniu variantu c5 120kw...Planuose yra turet 200kw, bet cia jau reikia ieskotis 3.0 hdi ir siek tiek cipuot ir 1,2 pavarom nuimti sukimo momento ribotuva, kaip kad daro forumietis Taurius

Taiva jei kas kada pasiulytu adekvacia kaina uz pukios bukles c5, tai gal ir rysciausi atsisveikint, kad pasisveikint su 3.0 hdi top diesel

Ir siuo atveju irgi ieskociau c5 gero stovio is vokieciu. Prancuzijoj savi niuansai, paprasti prancuzai taip masinu nepriziuri

Pas mane vaziuokle dar visa originalas, tik vienas traukes antgalis keistas nusipirkus

Vien jau kaip prancuzai parkuojasi maciau

Atsimusimas i kita auto yra norma

2) Citroen C5 X7 2011 2.0 hdi 120kw - Ex