Laimonas rašė:
Butent sulinius hydractivas priima skaudziau nei spyruokle... Nonsensas.
Taip buvo nuo senų laikų. BX, nors praktiškai yra pats minkščiausias iš Citroenų po 80tųjų (prieš tai buvo DS), labai nemėgsta žvyro tarkos, pvz. Atrodo, kad dantis pamesi kartais, o pro šoną ramiai sau duria Audi 80 būlka. Bet važiavime tikrais smulkiais užmiesčio keliais, kur asfalto danga nebloga, be duobių, bet labai nelygi ir banguota, ir pajauti tikrąjį kaifą. Spyruoklė per kieta, kad spėtų pajaust tuos aštrius kietus dalykus, kuriuos hidropneumatika sugeria ir nori nenori dalį perduoda į kėbulą, tai toks efektas ir gaunasi, o ant tarkos dar ir užrezonuoja. Bet pvz XM važiuoklė, bent kiek teko sutikti, praktiškai labiausiai išdirbta komforto atžvilgiu, nes nepyksta ir ant šulinių, ir ant aštrių gulinčių policininkų, ir greitkely visai solidžiai ir stabiliai neša, aišku su tam tikru įpratimu. Po to išleistuose automobiliuose, o taip pat ir žemesnės klasės hidropneumatiniuose automobiliuose, man atrodo, tiesiog buvo nebe taip stipriai susitelkiama į tikslų parametrų (amortizatoriaus skersmuo, sferų slėgiai, tūriai, žikleriai, pačio Hidroactyvo veikimo algoritmai ir t.t.) apskaičiavimą kiekvienam kėbului, todėl gaunasi, kad pvz BX yra šiek tiek per lengvas savo amortizacijai, o C5 cepelinas, bent mano nuomone, kiek per sunkus, nes labai linkęs smigti, čiut ne iki atramų, užtai ir nemėgsta tų šulinių, nes labai stipriai ir lengvai krenta, ir tada būna BUM.
Čia teorija, ir ji paremta tik mano nuomone, o aš nesu automobilių inžinierius.