kaip as dariau ratu suvedima (dviem etapais), siaip akivaizdziai per kelias savaites nuede vieno rato sona ir ant vandens kai akvaplaniruoja tai nesa i sona, pardavejas kazkokiam kaime keite traukiu antgalius (be ratu suvedimo):
- pirma pats pabandziau kaip papuola ir kaip gausis (nes niekad nesu dares, zinau tik teoriskai) uzvedziau auto ir ant uzvestos be didelio tikslumo ir kompensaciju, be vairo pasukimo matavimo leksciu ir t.p. isstaciau po -0.06 kiekvienam ratui leistina paklaida +-0.06 laipsnio, taip skelbia musu turima duomenu baze...
- veliau atejo bendradarbis isbrokijo mano darba ir pats viska moksliskai atliko, su visokiais gulsciuku pririsimais, rato disko kreivumo kompensacijom, lazeriais geometrine asi issistate, jis auto uzvestoje padetyje pastate ant keturiu domkrateliu ir po to uzgesinus auto ant ju nuseda ir islieka tokioje padetyje... zodziu po visu triuku kompas parode
kad mano darytas suvedimas yra -0.18 ir -0.16 nukripimas nuo centrines asies -0.02 laipsnio, po jo reguliavimu, pasidare -0.06 ir -0.10... galejo zinoma ir vienodai padaryt sekundes tikslumu

na bet ir taip skaitosi normos ribose... pvz: autodata kataloge leidziamas suvedimas 0... -0.25
laipsnio ribose... manau tai priklauso nuo suvedimo metodo, ar ant uzvesto stovincio ant savo ratu automobilio, ar ant specialiu stovu, fiksuojant kebula...
pradejau viska nes pastebejau kad sugriauzta kairio rato isorine puse, o nuvaziuota tik apie 2000km...
beje galiniu ratu isvirtimas jau uz normos ribu, kazkur du kart virsija norma, matyt apie svirciu guoliu keitima reiks pagalvot...dar isaiskejo kad vairo traukes buvo susuktos taip kad i viena puse automobilis gali daugiau pasukti o i kita maziau, tai kai isstate man i vidurine padeti, isaiskejo kad vairas netiksliai uzdetas, teko nuimt ir uzdet kaip priklauso, beje nepirkit is maximos vairu tu kur po 160lt totalus sudas, jie plastmasiniai rankos "prilimpa" ilgiau pavairavus, ir klibantys matyt apvadas su stipinais silpnai pritvirtintas (sita vaira gavau dovanu kartu su auto, vis neapsisprendziu det ta orginalu vieno stipino ar nedet)